גבניות של חנה.פ

פ הילה

New member
גבניות של חנה.פ

ממליצה עליהן ...גם קלות להכנה וגם טעימות ברמה של קונדיטוריה.
חייבת לספר שהטעימה הראשונה מהגבינית החזירה אותי הרבה מאוד שנים אחורה....לטעם של הגביניות שהיו נקנות בחיפה בקונדיטוריה ברחוב הרצל . בצעירותי הייתי מגיעה לשם במיוחד לקנות גביניות שאינן מבצק שמרים. שנים לא ביקרתי בחיפה ותמיד חפשתי את הטעם המוכר.
את הגביניות הכנתי מקמח כרגיל ללא גלוטן. המתכון הופיע בפורום צליאק והיות ואני מכירה אותך מפה רציתי להודות על המתכון.

מעתה יככב אצלי במטבח. תודה











 

פ הילה

New member
בבקשה אורני

גביניות ועוד
רכיבים:
לבצק:
250 גר' גבינת טוב טעם
250 גר' חמאה
250 גר' קמח
3 כפות סוכר
מילוי:
1/2 קג גבינת טוב טעם
150 גר' סוכר
1 חלמון
גרידת לימון



אופן הכנה:
מחומרי הבצק מכינים בצק, מרדדים לעלה דק וחותכים לריבועים בגודל 8X8 בערך.
שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמילוי.
מרימים את פינות הריבוע ומחברים במרכז, מהדקים היטב ומניחים בתבנית.
אופים בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה.
בוזקים אבקת סוכר על הגביניות המוכנות

http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.com/search?q=גביניות
 

לאה סי

Active member
גם אנחנו מאד נהנינו מעוגת גבינה של חנה פ. נדמה לי שזאת עוגת

הגבינה בציפוי לוטוס. מעולה! תודה

הכוונה שציפי הכינה, לא אני.
 

vered1111

New member
גם אני עשיתי אותן,אבל עם קמח תמי. משום מה הבצק לא יצא מוצלח

הוספתי עוד ועוד קמח ולא הצלחתי להגיע למרקם נוח לעבודה. בסוף אפיתי בתוך תבנית שקעים. יצאו טעימות ביותר אבל במראה אחר... :)

 

פ הילה

New member
היי ורד, תנסי עם קמח ''כרגיל' .

עובדת רק איתו בהכנת מתכונים ללא גלוטן. מחליף את הקמח הרגיל 1 ל 1.
יש גם אתר כרגיל. אם תצטרפי לשם יש שיתופי מתכונים.
הילה
 

vered1111

New member
תודה. אני מכירה את קמח כרגיל ועובדת איתו המון

אכן יוצאים ממנו תוצרים משובחים. קניתי תמי כי לא היה אותו בסופר...
 
למעלה