אמרלדה
מתכון לטראפלס שוקולד מריר וטחינה, בערך
לא ברור לי איך הבכור תכנן להכין בשבוע שעבר, כי ה"מתכון" שנתן לי הוא כל-כך "לפי העין"!!!!
כותבת את ההוראות, אך ברור לי שאצטרך לשלוח אותו לחבר וללחוץ את הלה לפרטים נוספים..
חומרים:
מעט (??!?!?!?!) שקדים טחוניםכמות שווה של שוקולד מריר וטחינה גולמית
מלח גס
אבקת קקאו לגימור
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד, מערבבים עם הטחינה ומוסיפים שקדים טחונים עד לקבלת תערובת סמיכה.
יוצקים לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעט מלח גס מעל ומעבירים למקפיא למשך הלילה.
אחרי שקפא חותכים לקוביות קטנות ומגלגלים באבקת קקאו.
לא ברור לי איך הבכור תכנן להכין בשבוע שעבר, כי ה"מתכון" שנתן לי הוא כל-כך "לפי העין"!!!!
כותבת את ההוראות, אך ברור לי שאצטרך לשלוח אותו לחבר וללחוץ את הלה לפרטים נוספים..
חומרים:
מעט (??!?!?!?!) שקדים טחוניםכמות שווה של שוקולד מריר וטחינה גולמית
מלח גס
אבקת קקאו לגימור
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד, מערבבים עם הטחינה ומוסיפים שקדים טחונים עד לקבלת תערובת סמיכה.
יוצקים לתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעט מלח גס מעל ומעבירים למקפיא למשך הלילה.
אחרי שקפא חותכים לקוביות קטנות ומגלגלים באבקת קקאו.