"דואנטס" במסגרת חנוכה - כשחיפשתי להבריא טיפה
את הסופגניות - החלטתי להכין דואנטס אבל מעוגת תפוזים ממיץ תפוזים שנסחט טרי- מאוד משדרג מאשר משתמשים ממיץ של פריגת או בסגנון.
והמתכון הוא
2 ביצים
חצי כוס שמן
כוס קמח
א. אפיה
חצי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים.
מערבבים את כל החומרים ואופים עד שקיסם יוצא יבש.
אני השתמשתי בתבנית של מיני דואנטס, ממש גודל ביס, ורק אחרי שהתקרר הוצאתי מהתבנית, אחרת זה מתפרק, ואז טבלתי או בשוקולד מריר עם קצת שמן /ממרח לוטוס/ ציפוי מא. סוכר
נרשמה הצלחה מטורפת, והילדים והמבוגרים חיסלו.
את הסופגניות - החלטתי להכין דואנטס אבל מעוגת תפוזים ממיץ תפוזים שנסחט טרי- מאוד משדרג מאשר משתמשים ממיץ של פריגת או בסגנון.
והמתכון הוא
2 ביצים
חצי כוס שמן
כוס קמח
א. אפיה
חצי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים.
מערבבים את כל החומרים ואופים עד שקיסם יוצא יבש.
אני השתמשתי בתבנית של מיני דואנטס, ממש גודל ביס, ורק אחרי שהתקרר הוצאתי מהתבנית, אחרת זה מתפרק, ואז טבלתי או בשוקולד מריר עם קצת שמן /ממרח לוטוס/ ציפוי מא. סוכר
נרשמה הצלחה מטורפת, והילדים והמבוגרים חיסלו.