מה עשיתי לא נכון?
בדרך כלל לא מכינה מוקפץ סיני. פחות אוהבת ומתחברת. מקפיצה עם מלח, פלפל ומעט חמאת בוטנים, ויוצא מושלם.
הפעם התחשק לי גוון סיני, ומשהו לא יצא מוצלח.
הקפצתי ירקות (כל ירק בנפרד) וחזה עוף עם שום כתוש.
לעוף הוספתי חמאת בוטנים טבעית, סויה, כמה טיפות שמן שומשום, מעט מלח ופלפל.
בסוף ערבבתי הכל עם כוסברה קצוצה גס ובצל ירוק חתוך לחתיכות גדולות.
יצא סבבה, אבל הפריע לי שלא מרגישים את הטעמים של הירקות, אלא יש לכל טעם אחיד. הכל מרגיש טעם אחד של הרוטב.
מציינת שלא הכנתי הרבה רוטב, נזהרתי מאוד עם שמן השומשום והסויה (לא מתה על סויה ממילא).
מה עשיתי לא נכון? (או שזה אמור להיות ככה)?