עוגות שוקולד אישיות בספל, במיקורגל- משהו ניסה?

yela

New member
מכינה די הרבה. בשנה האחרונה כי אז לא מסתובבות עוגות בבית

הזמן שמופיע לא תמיד מתאים למיקרו שלך. אבל אחרי 2 נסיונות את יודעת בדיוק. אני פותחת ובודקת עם אצבע, אם מרכז העוגה מוצק. לא אוהבת לבשל אותן הרבה מחשש להתיבשות.
התחלתי לפני כשנה וכיום מכינה כבר ללא מתכון. בדרך כלל ללא גלוטן, לפעמים עם ממתיק. ברוב המקרים עם קקאו/שוקולד ולפעמים עם הרבה תבלינים.
מדי פעם אפילו עם מוצרי חלב. אבדוק לך המתכון, אבל הלינק לא נפתח לי.
 

yela

New member
מכינה רק בספל או לפעמים במרקיה רחבה ואז מחלקת לרבעים.

זה נראה לי סביר, אבל הייתי מורידה כף מהקמח
ושמה רק כף וחצי קקאו כי ילדים אוהבים פחות מריר.
אני גם מתבלת עם ווניל (או רום או קינמון)
https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/kids-recipes/Recipe-78043eca3cffd21006.htm

תנסי בבית עם הילדים.
אפשר לשים ריבועי שוקולד במרכז ויוצא נפלא.
 
למעלה