או "כדורגל" ממולא
דומה בעקרון למה שבמתכון של חנהפ אבל הרבה יותר מרשים ועם פחות עבודה מכרוב ממולא קלאסי.
לכרוב בינוני גדול מקלפים את העלים החיצוניים הפגומים ועוד שניים יפים ששומרים בצד.
מסירים "כיפה" בעובי של כ4 ס"מ ומרוקנים את הכרוב כך שתישאר דופן בעובי של כ4 עלים.
ממלאים את הכרוב בתערובת האהובה עלינו (אצלי אורז עם בשר בקר ותבלינים), מניחים את הכיפה שהסרנו ומכסים עם העלים היפים ששמרנו בצד ליצירת מראה של כרוב שלם.
קוצצים את הכרוב שהוצאנו ומרפדים בו סיר, עדיף סיר פיירקס גדול ושקוף מניחים עליו את הכרוב המלא, מדפנים בשאריות הכרוב הקצוץ ומוסיפים רוטב עגבניות (או את הרוטב האהוב עליכם).
מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה או בתנור עד לריכוך.
מגישים בשלמות לשולחן ואז פורסים לפרוסות לקול קריאות ההתפעלות