חני התייעצות דחופה בעניין פרגיות וילדים

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
נתי'ס פרגיות

נתי'ס פרגיות
מצרכים:
עשרים מנות פרגית
משרה:
ארבע כפות דבש
1 כף גדושה חרדל דיז'ון, עדיף עם גרגרים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה (או לפי הטעם)
פלפל שחור טרי גרוס לפי הטעם
מעט מלח
שתי כפות שמן זית

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את הפרגיות ללילה.
2. מגלגלים את הפרגיות כלפי פנים ומסדרים בתבנית.
3. אופים כחצי שעה בטמפרטורה של 200 מעלות או עד שמוכנות – רק להזהר לא לייבש.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
פרגיות/עוף שווארמה בבישול איטי /יעלה

פרגיות/עוף שווארמה בבישול איטי

החומרים:
מעט שמן רגיל
נתחי פרגיות שלמים או חלקי עוף שאוהבים
בצל פרוס לשישיות**
אבקת תבלין שווארמה***

מטגנים את נתחי העוף במעט שמן עד שמתחיל להזהיב והכל סגור.

בצל - שמים 1 בצל גדול חתוך לשישיות, על כל 2 מנות בערך.

מזיזים העוף בסיר באופן שהבצל יהיה בתחתית אבל גם בין הנתחים.
מפדרים הכל בתבלין שווארמה בנדיבות, כל אחד לפי טעמו.
ממשיכים לבשל/לטגן על אש גבוהה כמה דקות, בסיר סגור.
מורידים לאש בינונית-נמוכה מאוד ומשאירים כשעתיים+ על האש.
אם ממשיכים על פלטה - אפשר פחות זמן בישול.
העוף פשוט נמס בפה והכל נראה זהוב ומזמין בטעם/ריח שאוורמה שכונתית.
בתיאבון, יעלה
 

michalgad1

New member
חני התייעצות דחופה בעניין פרגיות וילדים

‏הקטן ביקש להביא שלושה חברים לשבת צהריים. מצאתי בפריזר פרגיות כדי להוסיף לתפריט שיהיה להם מה לאכול. מתלבטת בין השווארמה של יעלה לבין הפרגיות של נתי׳ס. מה את חושבת שיתאים יותר לבנים בני 11?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מסכימה עם אפיהיל - שניהם מתאימים. היתרון של נתי'ס הוא שלא

צריך לפרוס בצל, אבל לפרוס בצל זה לא סיפור.
 
למעלה