פרגיות/עוף שווארמה בבישול איטי /יעלה
פרגיות/עוף שווארמה בבישול איטי
החומרים:
מעט שמן רגיל
נתחי פרגיות שלמים או חלקי עוף שאוהבים
בצל פרוס לשישיות**
אבקת תבלין שווארמה***
מטגנים את נתחי העוף במעט שמן עד שמתחיל להזהיב והכל סגור.
בצל - שמים 1 בצל גדול חתוך לשישיות, על כל 2 מנות בערך.
מזיזים העוף בסיר באופן שהבצל יהיה בתחתית אבל גם בין הנתחים.
מפדרים הכל בתבלין שווארמה בנדיבות, כל אחד לפי טעמו.
ממשיכים לבשל/לטגן על אש גבוהה כמה דקות, בסיר סגור.
מורידים לאש בינונית-נמוכה מאוד ומשאירים כשעתיים+ על האש.
אם ממשיכים על פלטה - אפשר פחות זמן בישול.
העוף פשוט נמס בפה והכל נראה זהוב ומזמין בטעם/ריח שאוורמה שכונתית.
בתיאבון, יעלה