המלצה חמה משבת: עוגת פירות (במקור תות) לימון של לייזה פאנלים
הכנתי שלושה דברים מהספר החדש (עבורי) של לייזה פנאלים: עוף בתנור, אורז אדום עם עדשים ואת עוגת הפירות.
העוף והאורז היו נהדרים, אך מאחר וכתוב בבלוג שהם יפורסמו בקרוב אני מעדיפה לחכות לפרסום בבלוג.
העוגה כבר שם וממליצה עליה בחום. הכנתי עם אפרסקים במקום תותים, בלי הגלייז ובתבנית מרובעת 22*22.
נפלאה.
עוגת תות לימון סטארבקס, לייזה פנאלים
תנור מחומם מראש 160 מעלות
שתי תבניות מלבניות קטנות או אחת גדולה, או תבנית טורט 26 או 28 מרופדת בנייר אפייה משומן היטב.
מה צריכים?
4 ביצים
150 גר' חמאה רכה רכה או מומסת
225 גר' גבינת שמנת (נפולאון או פילדלפיה, מסקרפונה או כל גבינה רכה שמנה)
גרידה מלימון אחד
מיץ מלימון עסיסי אחד
כוס וחצי סוכר
כפית תמצית וניל
סלסילת תותים שטופים חתוכים קוביות
2 כוסות קמח תופח או שתי כוסות קמח עם כפית אבקת אפייה
איך מכינים?
נקציף ביצים עם כוס וחצי סוכר לקצף רך, נוסיף חמאה מומסת, גרידה ומיץ לימון, את הגבינה הרכה, הוניל וכף אחרי כף הקמח.
נוסיף את קוביות התותים, נערבב טוב.
ניצוק לתבנית/יות
כ-50 דק' 160 מעלות
גלייז אמריקאי:
300 גר' אבקת סוכר + כף מיץ לימון + 20 גר' חמאה מומסת
נערבב טוב טוב טוב עד איחוד
הכנתי שלושה דברים מהספר החדש (עבורי) של לייזה פנאלים: עוף בתנור, אורז אדום עם עדשים ואת עוגת הפירות.
העוף והאורז היו נהדרים, אך מאחר וכתוב בבלוג שהם יפורסמו בקרוב אני מעדיפה לחכות לפרסום בבלוג.
העוגה כבר שם וממליצה עליה בחום. הכנתי עם אפרסקים במקום תותים, בלי הגלייז ובתבנית מרובעת 22*22.
נפלאה.
עוגת תות לימון סטארבקס, לייזה פנאלים
תנור מחומם מראש 160 מעלות
שתי תבניות מלבניות קטנות או אחת גדולה, או תבנית טורט 26 או 28 מרופדת בנייר אפייה משומן היטב.
מה צריכים?
4 ביצים
150 גר' חמאה רכה רכה או מומסת
225 גר' גבינת שמנת (נפולאון או פילדלפיה, מסקרפונה או כל גבינה רכה שמנה)
גרידה מלימון אחד
מיץ מלימון עסיסי אחד
כוס וחצי סוכר
כפית תמצית וניל
סלסילת תותים שטופים חתוכים קוביות
2 כוסות קמח תופח או שתי כוסות קמח עם כפית אבקת אפייה
איך מכינים?
נקציף ביצים עם כוס וחצי סוכר לקצף רך, נוסיף חמאה מומסת, גרידה ומיץ לימון, את הגבינה הרכה, הוניל וכף אחרי כף הקמח.
נוסיף את קוביות התותים, נערבב טוב.
ניצוק לתבנית/יות
כ-50 דק' 160 מעלות
גלייז אמריקאי:
300 גר' אבקת סוכר + כף מיץ לימון + 20 גר' חמאה מומסת
נערבב טוב טוב טוב עד איחוד