חחחה. אנחנו נהנינו מהם גם שלשום וגם אתמול. ואני לא
אוהבת אוכל "מבושל". אבל זה קל, קיצי, והקציצות היו אפויות
כך שלא היו מושי...
צהוב:
לטגן בצל, להוסיף כמה פרוסות שום, לטגן יחד ולהוסיף תבלינים
יבשים: הרבה כורכום, מעט כמון, מעט קינמון, אפשר תיבול מזרח-רחוקי
אם יש לך משהו, וכמה סחיטות לימון.
אפשר להוסיף לבצל גם סלרי קצוץ.
אחרי שמיטגן לזהוב, להוסיף מים רותחים, להרתיח, להוסיף הקציצות,
ואחרי כעשר דקות להוסיף במיה קפואה ישר מהמקפיא (אחרי שטיפה
כמובן אבל אין צורך בהפשרה). יצאו מוצלחות וכיפיות הבמיות.
תוספות אחרות מירקות לתוך הרוטב: הקלאסיות הן אפונה או פטריות,
אפשר תפוחי אדמה, ואני כבר הכנסתי גם לבבות ארטישוק קפואות חתוכות לקוביות.
שבת שלום.
אוהבת אוכל "מבושל". אבל זה קל, קיצי, והקציצות היו אפויות
כך שלא היו מושי...
צהוב:
לטגן בצל, להוסיף כמה פרוסות שום, לטגן יחד ולהוסיף תבלינים
יבשים: הרבה כורכום, מעט כמון, מעט קינמון, אפשר תיבול מזרח-רחוקי
אם יש לך משהו, וכמה סחיטות לימון.
אפשר להוסיף לבצל גם סלרי קצוץ.
אחרי שמיטגן לזהוב, להוסיף מים רותחים, להרתיח, להוסיף הקציצות,
ואחרי כעשר דקות להוסיף במיה קפואה ישר מהמקפיא (אחרי שטיפה
כמובן אבל אין צורך בהפשרה). יצאו מוצלחות וכיפיות הבמיות.
תוספות אחרות מירקות לתוך הרוטב: הקלאסיות הן אפונה או פטריות,
אפשר תפוחי אדמה, ואני כבר הכנסתי גם לבבות ארטישוק קפואות חתוכות לקוביות.
שבת שלום.