טוב עכשיו אני בבעיה או משלוש יוצא אחד

michalgad1

New member
טוב עכשיו אני בבעיה או משלוש יוצא אחד

גלילות חציל בסגנון סביח
גלילות חצילים ממולאים סלט חצילים קלוי
גלילות חצילים ממולאים אגוזים
לא יודעת מה לבחור . אם הייתן מתארחות איזה הכי הייתן שמחות לקבל?
 

mיטלמן

Well-known member
מודיעה בהכנעה, המשוב בעיני ובטעם (ופי) המתבוננת.

אז אני משוחדת לטובת מילוי האגוזים, (בדירג'אני),
מאד יכול להיות שזה בגלל החידוש, אבל הטעם משגע, המארחת ביקשה להשאיר לה וצלצלה למחרת לבקש מתכון, מעתה אני יקירת העדה הגרוזינית.
אני חובבת גדולה של חצילים, וחציל עם גבינת עזים הוא מעדן בעיני, אבל גם מה שקרוי חציל בטעם כבד של פעם, כבר מזמן לא מטגנת, אבל פרוסת חציל מטוגן טרי וחם על לחם שאור טוב - מעדן.
 

mykal

New member
למה זה מטריד

מי שאוהבתחצילים תתכבד בכל אחת מהאפשרויות,
מה שהייתי בוחרת זה מה שהכי קל לי להכין והחמורים זמינים,
יש ממילא עוד אופציותלטעימות --
אז את תבחרי אחת האופציות שנראות העיניך,
ובפעם אחרת תכיני אופציה אחרת.
אישית הייתי מעדיפה אחת עם גבינות במילוי--אין אופציה כזו--(רצית פרוה)
הכי מענין מהשלוש שכאן זו במילוי אגוזים.
בהצלחה.
 

איליס

New member
היי מיכל, רוצה אופציה רביעית
?

גלילות חצילים במילוי קישואים ואגוזים/ איליס

כותבת את המתכון כפי שהכנתי למפגש, כמובן שניתן לשחק עם הכמויות .
(לי נשאר הרבה מהמילוי , לכן הגשתי כתוספת בצד)

** עדיף ומומלץ להתחיל בהכנת המילוי כדי שיספיק להתקרר במקרר **


4 חצילים – לפרוס פרוסות (לא עבות) לאורך , לפזר מלח גס ולשלוח למנוחה כחצי שעה.
לשטוף היטב ולייבש.

לחמם מחבת פסים ולצרוב אותם עם מעט שמן זית ופלפל שחור.
להניח לקירור.

מילוי

4 קישואים מגורדים
2 בצלים קצוצים
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
2 חופנים של אגוזי מלך
מלח, פלפל,

לטגן עד להזהבה את הבצל, להוסיף את הקישואים המגורדים ,לבחוש בעדינות.
להוסיף מלח, פלפל שחור.
במג'ימיקס לטחון את הירק עם האגוזים, להוסיף לקישואים ולקרר.

להוציא מהמקרר לקצוץ דק דק ולתבל ב2-3 כפות חומץ, 5-6 שיני שום.
לבדוק אם חסר מלח/פלפל שחור.

הרכבה

להניח תלולית של המילוי על פרוסת החציל, לגלגל ולהניח בצלחת הגשה.
להגיש פושר עם טחינה והרבה לימון.
 

shira1960

Active member
מי שאוהב חצילים (כמוני) ישמח לכל אחד מהאופציות

לדעתי האגוזים הכי מיוחד, אמנם לא טעמתי אבל זה נשמע לי טעים
 
למעלה