מה בסירים
לכבוד שבת פרשת במדבר +חג מתן תורה
?

michalgad1

New member
חנה בזמנך, אשמח לפירוט איך את מכינה עם רוטב החריימה

תודה
 

חנהפ

Active member
חריימה פיש

בישלתי את הרוטב מראש:
לרוטב:
פלפל אדום
1 עגבניה
8-10 שיני שום
1 קופסת רסק עגבניות
2 כפות גדושות פפריקה (מרוקאית בשמן) ,פלפל שחור ומעט כורכום
פרוסת לימון קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס חומוס קפוא
מלח
הרוטב:

לכתוש את השום להזהיב בשמן
להוסיף את התבלינים לסיר לסיר לטגן 2-3 דקות
לקצוץ את הפלפל האדום והעגבניה הקלופה לקוביות קטנטנות ולהוסיף לסיר
לטגן 2-3 דקות
להוסיף 1/2 1 כוסות מים ואת החומוס
להביא לרתיחה ולבשל 15 דקות, לתקן תיבול
להניח בתבנית חסינת אש את רולדות הדג (היו לי 2 רולדות)
לצקת מסביב את הרוטב
לכסות
לאפות כ- 30 דקות, להסיר את הכיסוי ולהמשך לאפות עוד כ- 15 דקות.
קיררתי, פרסתי והגשתי חמים
 

michalgad1

New member
תודה חנה ועוד שאלה קצרה

אצלינו הרולאדות באות קפואות עטופות במין נייר פרגמנט דק. ככה גם בארץ? את מבשלת אותן עם העטיפה הזו ועליהן עוד כיסוי?
 

חנהפ

Active member
גם הרולדות שלי היו עטופות בנייר פרגמנט -הורדתי

אפיתי ללא עטיפה
 
למעלה