מילוי לקונכיות

מילוי לקונכיות

קניתי קונכיות קטנות מבצק עלים למילוי (כמו אלה שפעם היו מגישים בחתונות רק קטנות לפינגר פוד)
מחפשת רעיון במה למלא - שלא יהיה פטריות
יכול להיות חלבי ויכול להיות פרווה
ודבר נוסף שאני מחפשת זה מתכון טוב לעלי בלינצס פרווה ומילוי טעים - שוב עדיף לא פטריות
 

kisslali

New member
למגש מאפים הכנתי קונכיות ממולאות מבצק פריך (קנויות)

ובין השאר היו שם קונכיות ממולאות בסלק, פטה ונענע - נחמד, האחרות היו עם ברוקולי ולי היו טעימות יותר.
גרדתי גס סלק, קירמלתי בצל, הוספתי סלק, בלסמי, בישלתי מעט. ציננתי, שמתי בקונכיה, פיזרתי קוביות קטנות של פטה ומעט נענע קצוצה. יצקתי מעל תערובת מ-1 שמנת מתוקה + 3 ביצים. אפיתי.
לברוקולי, אידיתי פרחי ברוקולי ממש קטנים לצבע ירוק עז, שמתי בתחתית הקונכיה בצל מקורמל, הוספתי ברוקולי, גבינת אמנטל מגוררת ויצקתי מעל תערובת שמנת ואפיתי.

בשמנת הוספתי רק פלפל, מלח יש בגבינות

בתיאבון ללי
 

חנהפ

Active member
אם הן ממש קטנות אפשר לזלף מוס גבינה עם סלמון מעושן או תיבול

 

חנהפ

Active member
בלינצ'ס פרווה מלוח

בלינצ'ס:

כ-25 חביתיות: (למחבת בקוטר 20 ס"מ)




2 כוסות מים

2 כוסות קמח (250 גרם)

4 ביצים

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית אבקת שום

4 כפות שמן

עירית פטרוזיליה ובזיליקום קצוצים - אופציונאלי

אפשר למלא בתפו"א, כמובן
או
בירקות מוקפצים כמו לאגרול
 
למעלה