חובות ....

חובות ....

הינה התמונות של העוף ממולא בעוף שממולא בעוף





 
מתכון לדגים ב3 צבעים

רכיבים
250 גרם פילה סלמון
250 גרם פילה דג ים לבן מוסר לברק וכו
250 גרם פילה דג רצוי מים מתוקים
3 חלבונים של ביצה
חבילת שמנת חמוצה
צרור פטרוזילה
1 כף כורכום
¼ כפית כמון
מלח פלפל

את הפילה סלמון עם שליש מהשמנת לערבב עם חלבון עם המלח והפלפל במעבד מזון ולטחון בפולסים עד לקבלת משחה

למרוח תבנית בחמאה
ולהניח את הדג בעדינות רק שיהיה ישר ובאותו הגובה

את הדג ים לערבב חלבון וכורכום וכמון מלח פלפל במעבד מזון עד לקבלת משחה ולהניך מעל השכבה הראשונה

ואת הקבוצה השלישית עם הפטרוזיליה ושאר המרכיבים לטחון במעבד מזון, למשחה ולהניך למעלעה
להניך למעלה נייר אלומניום
להכניס לתנור שחומם מראש ל140 מעלות לשעה
לקרר מעט ולחלץ מהתבנית

 
למעלה