היא לא כבדה בכלל,
בעיני יש לה כל היתרוות של מאפה מוצלח.
לא כבד, מרהיב ביופיו, קל לפרוס ושומר צורה.
מצד שני הוא מספיק משביע שלא יקחו ממנו 3 פרוסות,
מה שקורה לפעמים בעוגות בחושות קלות.
אני לא אופה אותה "סתם" לשבתות וחגים,(כדי שלא ימאס)
אלא "שומרת" לארועים ממש מיוחדים.
ומאחר ולא כולם יודעים להכין, אז אני מביאה את המיוחדת.
בעיני יש לה כל היתרוות של מאפה מוצלח.
לא כבד, מרהיב ביופיו, קל לפרוס ושומר צורה.
מצד שני הוא מספיק משביע שלא יקחו ממנו 3 פרוסות,
מה שקורה לפעמים בעוגות בחושות קלות.
אני לא אופה אותה "סתם" לשבתות וחגים,(כדי שלא ימאס)
אלא "שומרת" לארועים ממש מיוחדים.
ומאחר ולא כולם יודעים להכין, אז אני מביאה את המיוחדת.