שאלת שאריות
הכנתי ביום ראשון גולש. נשאר לי מלא רוטב אדום סמיך וטעים, בלי בשר (נגמר).
שאלה- אני יכולה לבשל ברוטב הזה ירקות או שהרוטב יתקלקל בקרוב מאוד ולא נוכל לאכול את התבשיל? כמה זמן רוטב כזה יכול להחזיק במקרר?
רוצה להכן ירקות מבושלים ברוטב עגבניות ותוהה אם למחזר את הרוטב הטעים או לזרוק ולהכין חדש
הכנתי ביום ראשון גולש. נשאר לי מלא רוטב אדום סמיך וטעים, בלי בשר (נגמר).
שאלה- אני יכולה לבשל ברוטב הזה ירקות או שהרוטב יתקלקל בקרוב מאוד ולא נוכל לאכול את התבשיל? כמה זמן רוטב כזה יכול להחזיק במקרר?
רוצה להכן ירקות מבושלים ברוטב עגבניות ותוהה אם למחזר את הרוטב הטעים או לזרוק ולהכין חדש