שאלת שאריות

תמי1100

New member
שאלת שאריות

הכנתי ביום ראשון גולש. נשאר לי מלא רוטב אדום סמיך וטעים, בלי בשר (נגמר).
שאלה- אני יכולה לבשל ברוטב הזה ירקות או שהרוטב יתקלקל בקרוב מאוד ולא נוכל לאכול את התבשיל? כמה זמן רוטב כזה יכול להחזיק במקרר?
רוצה להכן ירקות מבושלים ברוטב עגבניות ותוהה אם למחזר את הרוטב הטעים או לזרוק ולהכין חדש
 

yela

New member
לא הייתי מכינה עם ירקות ובעיקר עגבניות, אבל...

גם לא הייתי זורקת. הייתי שמה כעת במקפיא ומשתמשת בזה לבישול משהו בשרי, לבשל ולאכול בתוך יום.
נניח בישול בשישי ואכילה בשבת.
אפשר להכין קציצות ולבשל בזה לאכילה בהקדם.
 

תמי1100

New member
זה לא קורה אצלנו לאכול תוך יום

אלא אם אני מארחת פעם ב...
למה לא לבשל בזה ירקות?
 

tzivi1

New member
לא יודעת למה בדיוק לא, אבל באינסטינקט חושבת כמו יעלה

 
למעלה