הבוקר הציגו כמה רעיונות מיוחדים. הבולט ביניהם: כתר אסתר!
זה בעצם "לחם קופים" בתבנית עגולה.
מכינים אוזני המן משמרים, עם מליות שונות.
מניחים יחד בתבנית עגולה. מתפיחים ואופים עם ציפוי סירופ.
אח"כ אפשר לחתוך, או שכל אחד מושך לעצמו אוזן בטעם שרוצה.
הציגה את זה הבת של "מתוקה".
מתחברת לבצק הפריך ששולט פה . שמים וארץ מבחינת הטעם. שמחה לשמוע על שינוי המגמה. לצערי אין לי מתכון ובינתיים לא הצלחתי לשחזר את הטעם. מכיון שהחצי והקטן אוהבים פריך מכינה להם ולא טועמת, לא מזיק לדיאטה...
בטעם. הם קצת נוזלים מהאוזן (כמו ריבה). אולי הייתי צריכה להסמיך את הקרם בקצת אגוזים מרוסקים. אבל כ"כ טעים וכ"כ מתאים לאוזן. מומלץ. אני השתמשתי בממרח של סנדלפור.