התחלתי להכין את מרכיבי טנא משלוח המנות

fields555

New member
התחלתי להכין את מרכיבי טנא משלוח המנות

בשישי הכנתי מיונז שלראשונה הכנתי במערבל כי היו הרבה חלבונים והסתכנתי, לכאורה, כי למען האמת יצא לי מיונז מהטובים שהכנתי אי פעם. ולבדי חיסלתי שני סנטימטרים שנמרחו על פרוסה לחם שישי בית ועיגולי עגבניה ומעל 1-2 גרגירי מלח גס.
הכנסתי לצנצנות בינוניות לחלוקה.
אמש הכנתי ריבת תותים שגם הוכנסו לצנצנות חביבות מוכנות למשלוח.
הערב בע"ה אכין נשיקות מכל החלבונים שאשאיר כל הלילה בתנור בחום נמוך, ומחר או בשישי אכין מקלות מלוחים מבצק עלים.
בתחום הקלאסי העדתי המסורתי - מאוד מאוד מקווה בע"ה להכין סיגרים עם בצק שקדים, דבלה ומקרוד קטנים. בע"ה בע"ה ובל"נ.
ואת הרוב אני עושה כי לשמח את אחותי המקסימה שתבוא לשבת הצמודה לפורים.
 

fields555

New member
ככה זה כשהמחשבות רצות מהר מהיד ברור שהכוונה לחלמונים

ולא מה שכתוב
 

fields555

New member
כאמור תלוי בתיבול אצלי כבר 10 ימים או יותר ועדיין חבלז בטעמו

 
למעלה