100 רעיונות לאזני המן

yela

New member
הבוקר הציגו כמה רעיונות מיוחדים. הבולט ביניהם: כתר אסתר!

זה בעצם "לחם קופים" בתבנית עגולה.
מכינים אוזני המן משמרים, עם מליות שונות.
מניחים יחד בתבנית עגולה. מתפיחים ואופים עם ציפוי סירופ.
אח"כ אפשר לחתוך, או שכל אחד מושך לעצמו אוזן בטעם שרוצה.
הציגה את זה הבת של "מתוקה".

יש מגמה של חזרה לבצקי השמרים/בריוש.
 

michalgad1

New member
כל כך מתגעגעת לאזני המן שמרים פרג של אימי ז"ל. לא

מתחברת לבצק הפריך ששולט פה . שמים וארץ מבחינת הטעם. שמחה לשמוע על שינוי המגמה. לצערי אין לי מתכון ובינתיים לא הצלחתי לשחזר את הטעם. מכיון שהחצי והקטן אוהבים פריך מכינה להם ולא טועמת, לא מזיק לדיאטה...
 

תמי1100

New member
תחליפי חלק מהקמח בשקדים טחונים- משדרג מאוד

ותכיני עם חמאה, לא עם מרגרינה. עולם אחר.
 

fields555

New member
אני מודה שהמלוחים מסקרנים וגם זה עם הליים אבל הכי הכי

הם שניים אחד שנראה עם בצק פילו והשני הוא.... הקלאסי עם פרג
 

תמי1100

New member
אני אתמול הכנתי במילוי ממרח ערמונים- יצא מעולה!

בטעם. הם קצת נוזלים מהאוזן (כמו ריבה). אולי הייתי צריכה להסמיך את הקרם בקצת אגוזים מרוסקים. אבל כ"כ טעים וכ"כ מתאים לאוזן. מומלץ. אני השתמשתי בממרח של סנדלפור.
 

tzivi1

New member
אזני ההמן הכי טעימים שאכלתי אי פעם היה לפני כמה ימים,

במשלוח שקיבלנו. משהו טבעוני, ללא קמח בכלל. במעטפת היו רק קוקוס ותמרים, ובמילוי פרג. ממש מדהים, היה כל כך מעודן.
 
למעלה