נכון ! אבל מחפשת תבשיל לשבת ולא משהו למחבת או צליה מהירה
לא מתאים לי לציבור; הם כאלה שצריכים בשר מבושל עד כלות.
יכולתי גם להכין את האסיאתי של אהרוני עם הירקות הירוקים. אבל לא יתאים.
אולי בכל זאת אברר איתם וזה כן יתאים להם. פשוט אכין את כל הירקות בבוקר ואחה"צ אצלה פרוסות דקות ובשישי בערב אחמם יחד.
רק שאחרי הצליה אחה"צ, אצטרך לבשל סיר עם פרוסות תפוחים בקינמון ותבלינים כדי לסלק הריחות של הצליה
בינתיים מישהו אמר לי שבמטבחים צרפתים (לא יהודי), נוהגים להכין קדרות כאלה בביסטרו שכונתי. אנסה לחפש שם.