אורני ואחרים - איך מכינים חומוס ביתי טוב - וגם לימון כבוש?

אמרלדה

Active member
זה בדיוק כמו שזה נקרא: סוג של "כבושים". סטייל חמוצים.

&nbsp
זה חמוץ ולעתים קרובות גם חריף קצת ואוכלים את זה ליד מנות עיקריות - הכי מתאים - וליד סלטים ועל לחם.
&nbsp
לאוהבי הז'נר העוקצני - מעדן מופלא.
 
אני מוסיפה לימון כבוש לסנדוויצים, מעל סלמון לפני אפיה,

לסלט ירקות
לסלט קינואה
לחצילים קלויים בתנור וביצה קשה(סטייל סביח)
 

shira1960

Active member
אוהבת עם כל מיני, אבל מאוד טעים לערבב עם טונה, זיתים וכו'

 
למעלה