ושוב אתכם. תפריט אירוח להרצאה (בנושא זוגיות, כמובן)
חבר'ה, הפעם, אני צריכה יצירתיות. האירוח יהיה אצלי בבית כמה ימים לפני פורים, ולפני שכולכם תהיו עסוקים עד בלי די באפיה, אשמח אם תוכלו לחשוב אתי.
וא-פרופו פורים, ברור שחלק יפה מההרצאה ייוחד לשלושת הזוגות במגילה. אבל לא רק.
החבר'ה מהקבוצה - כ-30 איש - היו אצלי בבית, כל פעם כמה, במהלך הקיץ, ואורחו במרפסת על סלמון כבוש, גבינות קשות משובחות, ירקות חתוכים או סלט מורכב, ומאפי-אצבעות קטנים.
עכשיו זה אירוח חורפי, כולם יחד. באים לשמוע אותי מרצה. זו קבוצה לזוגות גילאי 60+ שהקמתי לפני שנה והיא חיה ובועטת.
אנחנו נוהגים להיפגש באולם קטן פעם בחודש להרצאה או תוכנית, וכל אחד מביא משהו. בדרך כלל יש על השולחן פשטידה או שתיים, עוגה או שתיים, מגש ירקות חתוכים ומגש פירות חתוכים. זה הבסיס. ועוד כל מיני דברים קטנים.
אז אני רוצה משהו שונה, מתאים לחורף, אבל עדיין מתאים לקוקטייל שמונח על שולחן ארוך בחדר אוכל. לא חייב "אוכל אצבעות" כי יש צלחות ומזלגות. הייתי רוצה "נושא", אבל אם לא הולך - גם לא נורא. העיקר שיהיה חם (אוקי. מרק בפתיחה בכוסות קטנות יהיה כאן שוס, אני יודעת), מיוחד ושונה ממה שהם כבר דגמו פה.
אני יכולה להגיד להם להביא דברים, ואולי באמת אגיד. אבל בעיקר רוצה כיוון, ותמיד מעדיפה להטיל על האורחים את כל הקינוחים והפירות.
תודה רבה מראש.
חבר'ה, הפעם, אני צריכה יצירתיות. האירוח יהיה אצלי בבית כמה ימים לפני פורים, ולפני שכולכם תהיו עסוקים עד בלי די באפיה, אשמח אם תוכלו לחשוב אתי.
וא-פרופו פורים, ברור שחלק יפה מההרצאה ייוחד לשלושת הזוגות במגילה. אבל לא רק.
החבר'ה מהקבוצה - כ-30 איש - היו אצלי בבית, כל פעם כמה, במהלך הקיץ, ואורחו במרפסת על סלמון כבוש, גבינות קשות משובחות, ירקות חתוכים או סלט מורכב, ומאפי-אצבעות קטנים.
עכשיו זה אירוח חורפי, כולם יחד. באים לשמוע אותי מרצה. זו קבוצה לזוגות גילאי 60+ שהקמתי לפני שנה והיא חיה ובועטת.
אנחנו נוהגים להיפגש באולם קטן פעם בחודש להרצאה או תוכנית, וכל אחד מביא משהו. בדרך כלל יש על השולחן פשטידה או שתיים, עוגה או שתיים, מגש ירקות חתוכים ומגש פירות חתוכים. זה הבסיס. ועוד כל מיני דברים קטנים.
אז אני רוצה משהו שונה, מתאים לחורף, אבל עדיין מתאים לקוקטייל שמונח על שולחן ארוך בחדר אוכל. לא חייב "אוכל אצבעות" כי יש צלחות ומזלגות. הייתי רוצה "נושא", אבל אם לא הולך - גם לא נורא. העיקר שיהיה חם (אוקי. מרק בפתיחה בכוסות קטנות יהיה כאן שוס, אני יודעת), מיוחד ושונה ממה שהם כבר דגמו פה.
אני יכולה להגיד להם להביא דברים, ואולי באמת אגיד. אבל בעיקר רוצה כיוון, ותמיד מעדיפה להטיל על האורחים את כל הקינוחים והפירות.
תודה רבה מראש.