התיעצות בקשר לתפריט ארוחת שישי
נהיה 4-5 מבוגרים ובתי בת 5.5.
לראשונה מרק בטטה עגבניות
לעיקרית:
פילה סלמון בתנור- בא לי בחרדל- מה להוסיף לו מבחינת תיבול?
לביבות תפ"א (חלק מטוגנות חלק בתנור) עם מטבל שמנת עירית
סלט כרוב (עם שמיר, מישהי מכירה את המתכון המדויק של הרוטב לסלט כרוב עם שמיר?)
כרובית- איך הכי מתאים להכין אותה שישתדך לאוכל הנ"ל? בגדול חשבתי כאנטיפסטי, אולי לזלף מעל טחינה או להטביע אותה בטחינה (כמו הסלט במסעדות דרוזיות/ערביות), אבל לא בטוחה שטחינה מתאימה לאוכל הנ"ל
מה עוד? איזו תוספת פחממתית תתאים? פסטה כלשהי? אולי פשטידה?
נראה לי שאנטיפסטי יתאים פה
לא מדובר באכלנים גדולים אז נראה לי שזה יספיק.
ומה לקינוח? גיסי מת על קרם ברולה והבטחתי לו מזמן, אולי אקיים בהזדמנות זו.
בגלל שחנוכה, מתאים סופגניות אבל לא בטוחה שיהיה לי זמן בשישי לטגן סופגניות, וחייב טרי מאותו יום. לא רוצה להגיש סופגניות קנויות.
נהיה 4-5 מבוגרים ובתי בת 5.5.
לראשונה מרק בטטה עגבניות
לעיקרית:
פילה סלמון בתנור- בא לי בחרדל- מה להוסיף לו מבחינת תיבול?
לביבות תפ"א (חלק מטוגנות חלק בתנור) עם מטבל שמנת עירית
סלט כרוב (עם שמיר, מישהי מכירה את המתכון המדויק של הרוטב לסלט כרוב עם שמיר?)
כרובית- איך הכי מתאים להכין אותה שישתדך לאוכל הנ"ל? בגדול חשבתי כאנטיפסטי, אולי לזלף מעל טחינה או להטביע אותה בטחינה (כמו הסלט במסעדות דרוזיות/ערביות), אבל לא בטוחה שטחינה מתאימה לאוכל הנ"ל
מה עוד? איזו תוספת פחממתית תתאים? פסטה כלשהי? אולי פשטידה?
נראה לי שאנטיפסטי יתאים פה
לא מדובר באכלנים גדולים אז נראה לי שזה יספיק.
ומה לקינוח? גיסי מת על קרם ברולה והבטחתי לו מזמן, אולי אקיים בהזדמנות זו.
בגלל שחנוכה, מתאים סופגניות אבל לא בטוחה שיהיה לי זמן בשישי לטגן סופגניות, וחייב טרי מאותו יום. לא רוצה להגיש סופגניות קנויות.