סופגניות מלוחות- מבקשת רעיון לשיפור המילוי
שלום לכן.
 
בשבת הבאה אני מתכננת להכין סופגניות מלוחות במילוי סלט בייצים- זה כבר מסורתי אצלינו לשבת חנוכה.
 
אבל!
 
השבת יש אורח,ואני רוצה להכין מנה דומה .חשבתי על מילוי שיכלול רסק עגבניות, (כי זה נראה כמו ריבה,וכל הרעיון של המנה זה סופגניה שהיא מלוחה במקום מתוקה).
השאלה, מה להוסיף למלית רסק העגבניות, כך שלא יהיה 'משעמם' בפה, ועם זאת- עדיין ישמור על ה'אשליה האופטית' שזו סופגניה?
בנוסף:
לגבי ה 'כאילו אבקת סוכר', חשבתי על מלח, אבל אני חוששת שהמנה תהיה מלוחה מידי, ולא בריאה בעליל.(מעבר לכך שזה מזון מטוגן...)
רעיונות?
 
תודה ושבת שלום. אני חוזרת למטבח,מכינה בנתיים את בצק הסופגניות, ואציץ כאן במשך היום לראות אם למישהו יש הצעה לשיפור המנה