אורני אורני,

mykal

New member
אורני אורני,

רוצה להודות לך על המתכון של פשטידת הגבינה.
אמנם קצת שיניתי, ובגלל זה הכנתי רק חצי כמות,
אבל יצא מעולה, טעים מאוד. וארוחה נפלאה.
שבת שלום ושוב תודה.
 
(אכן מתקבלת כמות גדולה אבל זה נשמר מעולה

בהקפאה, עדיף כאשר זה כבר חתוך למנות)
 

mykal

New member
החצי כמות,

נבעה מהרצון שלי לשנות מעט.
ולא ידעתי אם יצליח.
מה גם שזו ממש לא טרחה בהכנה, אז מה אכפת לעשות פעמים.
,
הצליח מאוד. נראה יפה וגם טעים.
לפעמים דברים פשוטים הם להיטים.
תודה.
 

mykal

New member
מה שיניתי?

שני דברים לא רציתי,
1)לא מלוח--אני לא אוהבת מלוח בשום מאכל.
(לא בגלל בריאות סתם מאז ומתמידלא אוהבת מלוח,
ומבשלת בלי מלח--מי שאוהב/רוצה מוסיף אח"כ)
2)לא רציתי גבינות שמנות כ"כ,
אז מה שעשיתי, לקחתי גבינת כנען, ולקחתי גבינה 9%, ערבבתי היטב.
הוספתי מלבד כף שמן זית גם כף שמן קנולה,שמתי פלפל לבן (שחור).
כדי לתת טעם.
יצאה פשטידה ממש טעימה ונעימה במרקם בפה. וגם יפה.
שוב תודה.
 
נשמע מעולה. שמחה לשמוע שהצליח לך. גם שכנתי מכינה

מגבינות פחות שמנות. כתבתי את המתכון הזה עבור חברה
שהיא בלוגרית של פליאו וחיפשה מתכון שמכיל כמות גדולה
יחסית של שומן, ובלי לקטוז., ובטעות העתקתי אותו כפי
שהוא גם לכאן.
לדעתי עדיף שמן זית על פני שמן קנולה בכל מקרה.
 

mykal

New member
לגבי שמן זית,

פחדתי שיהיה "כבד" מידי ומודגש.
לכן חילקתי, גם שמן זית וגם קנולה.
המתכון שלך משכנע מאוד, רק שלי יש בעיה של טעם מלוח,
לא אוהבת. כל מה שמלוח מידי לא נעים לי.
 
אני אתך בעניין הזה ולכן גם לי זה היה מלוח מדי וכבר החלטתי

שבפעם הבאה אשלב גבינת חמד ועוד אחת פחות מלוחה.
השכנים שלי שמהם קיבלתי את המתכון, אוהבים טעמים
וצבעים מאד עזים של המזון.
 
למעלה