אפשר להכין כל סנדוויץ' מושקע, אבל לעטוף בלאפה במקום בלחם
לחלבי - אני חושבת שגבינת לאבנה (זאת שמוכרים עם שמן זית וזעתר) עם אצבעות מלפפון דקות
או גבינה מלוחה כלשהי עם פלפלים קלויים וקצת עלי בייבי
אבל אם פרווה גם הולך - אז הייתי מכינה גם:
סביח (טחינה עם חצילים קלויים/מטוגנים וביצים קשות)
או לאפה עם טונה ומיונז
או עם חומוס וביצה קשה וקצת חריף
או חביתה מקושקשת עם איזושהי תוספת או עם טפנד זיתים.
וכמובן שאפשר גם להכין חלק מהלאפות לקינוח ע"ב מתוק-עם ממרח שוקולד השחר או נוטלה