תפוחי אדמה קטנטנים- יש איך להכין אותם לצהרי שבת?

michalgad1

New member
תפוחי אדמה קטנטנים- יש איך להכין אותם לצהרי שבת?

קודם כל מודה שהיה קשה למכורה שבי שאתר תפוז נפל לגולשים מחו״ל... תודה לאורני על העדכונים...
מארחת לשבת אחרי ההעלמות שלי מפה לסוכות ...
קניתי מלא תפוחי אדמה קטנטנים שקרצו לי בצבעוניותם - השאלה איך כדאי להכין מראש ושעדיין יהיו טעימים בשבת בצהריים??
תודה!
 

חנהפ

Active member
הם יהיו פחות טובים אחרי מקרר, אבל

אני שוטפת היטב, חוצה מערבבת בתערובת שמן אבקת מרק בצל, קצת פלפל שחור
ואופה עד שמתרכך.

אפשר להכין מהם גם את המעוכים..
 

mykal

New member
וואוו כמה אני אוהבת אותם.

ואם הם אדומים קטנים עוד יותר טוב.
הם נפלאים בחמין, משדרגים את הטעם.,
ויש לי תבשיל שאצלי אוהבים מאוד,
מתבלת היטב, צורבת אותם במחבת--מכל הצדדים.
ואז אני גם צורבת עוף , ומוסיפה בצל ואז הכל בסיר אחד מכוסה,
מערבבת משנה מיקומם --עד שהכל מתרכך.
טעים טעים.
 

mykal

New member
אני מתבלת,

פלפל שחור, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, גריל עוף,
אבקת שום (לא אוהבת ערבוב של שום טרי עם בצל בסיר,וכיון ששמה די הרבה בצל,
עוטפת את העוף באבקת שום,)ואם רוצה יותר צבע אז כורכום,
אגב אני מכינה את התיבול כעיסה ומתבלת בה גם את תפוחי האדמה.
 

mykal

New member
מניחה שאפשר,

לא עושה רק עם חזה, כי אצלי רוב בני הבית לא אוהבים חזה.
אז יותר עם כרעיים, אבל הכי נוח לי עופות שלמים,
ואז כל אחד אוכל את החלק המעדף עליו.
כל החלקים מתבשלים מעולה. הם עסיסיים מאוד.
 
למעלה