באמצע כתיבה, 100 פעמים, של המשפט: אין להוסיף פריטים על תפריט

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
באמצע כתיבה, 100 פעמים, של המשפט: אין להוסיף פריטים על תפריט

לחג משולש!

התחשק לי בערב החג להכין כמה פריטים נוספים.

ידעתי שלא ממש צריכה אבל לא הצלחתי להתאפק.

אז הכנו לביבות בטטה ופטריות שאכלנו אצל אמא, פילאף קינואה ופשטידת אטריות מתקתקה של אמא שלי. בנוסף לתוספות פחממתיות שתוכננו מראש.

הלביבות והפשטידה היו להיטים, אין מה לומר. בקינואה, לעומת זאת, נגעתי לראשונה היום בצהרים.

וגם הפריטים שנאכלו למרות שלא נצטרכו, יצרו עודפים של תוספות אחרות.

אז עם כל ההנאה שבהכנה ובאכילה, לא היה שווה את הטרחה.

מקווה שאזכור לפעם הבאה.
 

חנהפ

Active member


גם אצלי נוצר מצב שכזה, אבל חלק מהמנות המתוכננות היו במקפיא וכך פשוט לא הוצאתי, אכלנו למרבה הבושה אותם מנות פעמיים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בטח! לביבות בטטה ופטריות אפויות, שטעמתי אצל אמא שלי

אבל לא זוכרת של מי המתכון.

אשאל את אמא מחר, בע"ה.

לביבות בטטה ופטריות אפויות

חומרים:
2 בצלים קצוצים
1 סלסלת פטריות קצוצות
1 בטטה מגוררת (אין צורך לבשל)
2 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם*
פפריקה, מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מזהיבים בצל ופטריות בשמן זית.

מערבבים את כל החומרים יחד.

מרפדים תבנית בנייר אפיה.

יוצרים לביבות, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום בינוני במשך 30 דקות, 15 דק מכל צד.



*המרתי בפתיתי קוואקר
 

לאה סי

Active member
ליתר דיוק: לביבות בטטה ופטריות/ניקי ב


לביבות בטטה ופטריות אפויות
מצרכים:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצות
בטטה מגורדת ( אין צורך לבשל את הבטטה )
2 ביצים
1/3 כוס + 2 כפות פירורי לחם
חצי כפית פפריקה
מל"פ ( מלח, פלפל )

אופן ההכנה:
1. לטגן בצל ופטריות, לערבב את כל המצרכים, כולל הבצל והפטריות, ליצור לביבות. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 30 דקות, 15 דקות כל צד.
 
בפעם הבאה באה אליך.שום שאריות.מקרר ריק ואני לא אומרת את זה

לזכותי כלל.
מצאת עצמי דאוגה במהלך החג...
 

אמרלדה

Active member
אני לעומת זאת הקפאתי... עוגות ועוגיות

&nbsp
כן, אפילו עוגיות. פשוט ביום ראשון בבוקר החלטתי שאני לא מוכנה שכל זה
ייכנס לתוכי. וזה ייכנס. לאט אבל בטוח. אז הקפאתי. לא בדיוק רגילה לכמויות
כאלה של מתוקים בבית.
&nbsp
איך אהבתי את פשטידת האטריות המתוקה שנהגתי לאפות פעם, לפני שנים. זה מעין קוגל לעצלנים...
&nbsp
ולא, את לא תזכרי לפעם הבאה. זה מנוגד לאופי שלך...

גמר חתימה טובה.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה