שבוע טוב ושנה טובה. תמו האורחים האחרונים
יצאו לפני שעה.
הכבש בערב החג היה שוס. בושלו לחוד האסאדו, לחוד הצוואר ולחוד הצלעות.
הפסטיה שהכין בן דודי היה שוס (מתכון יגיע מחר, אי"ה)
וסלט הפירות "האקזוטי" שמצאתי אצלי במחשב, של מישהי בשם lea123 מקדמת דנא היה שוס. אותו אני יכולה לכתוב, כי זה לוקח דקה:
רוטב עשוי מקופסת חלב קוקוס וחצי קופסה פריגת מנגו.
לדעתי ילך נהדר גם עם פריגת לימון.
כיוון שהצבע יצא צהבהב, הלכתי על צהוב: קופסת קוביות אננס לייט (ללא הרוטב), 2 בננות וחצי מילון ירקרק-צהבהב. לערבב, לחלק לכוסות אישיות ולקשט בכמה וכמה עלי נענע למעלה.
בכלי התה היו מרווה, נענע, זוטה לבנה, לימונית ולואיזה. רק מים חמים ללא שום ממתיק. גם כן שוס.
ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה כדבש, ואני הולכת להתמוטט לי בשקט. אם יש שאלות - מחר, בשמחה.
יצאו לפני שעה.
הכבש בערב החג היה שוס. בושלו לחוד האסאדו, לחוד הצוואר ולחוד הצלעות.
הפסטיה שהכין בן דודי היה שוס (מתכון יגיע מחר, אי"ה)
וסלט הפירות "האקזוטי" שמצאתי אצלי במחשב, של מישהי בשם lea123 מקדמת דנא היה שוס. אותו אני יכולה לכתוב, כי זה לוקח דקה:
רוטב עשוי מקופסת חלב קוקוס וחצי קופסה פריגת מנגו.
לדעתי ילך נהדר גם עם פריגת לימון.
כיוון שהצבע יצא צהבהב, הלכתי על צהוב: קופסת קוביות אננס לייט (ללא הרוטב), 2 בננות וחצי מילון ירקרק-צהבהב. לערבב, לחלק לכוסות אישיות ולקשט בכמה וכמה עלי נענע למעלה.
בכלי התה היו מרווה, נענע, זוטה לבנה, לימונית ולואיזה. רק מים חמים ללא שום ממתיק. גם כן שוס.
ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה כדבש, ואני הולכת להתמוטט לי בשקט. אם יש שאלות - מחר, בשמחה.