מה מכינים מדלעת? ואם אפשר לא מתוק?
ח חנהפ Active member 20/9/17 #2 הכנתי מרק... אפשר מאפים אישיים במילוי תבשיל דלעת, נדמה לי שיש בבלוג של מרילין
נ נוגה 44 New member 20/9/17 #4 תודה רבה אלך על מאפים אישיים עדיין לא מצאתי מתכון אבל בעז"ה יהיה בסדר
Y yela New member 20/9/17 #3 יש לי דלעת יפנית אופה בשלמותה חותכת את הצוואר שלה, מנקה את הגרעינים . אופה לריכוך. שמה משהו בתוכה. לא ממש מלית שצריך לעבוד עליה. יכול להיות שאשים תערובת פטריות או קוביות טופו אחרי השריה וצליה מוקדמת נראה...
יש לי דלעת יפנית אופה בשלמותה חותכת את הצוואר שלה, מנקה את הגרעינים . אופה לריכוך. שמה משהו בתוכה. לא ממש מלית שצריך לעבוד עליה. יכול להיות שאשים תערובת פטריות או קוביות טופו אחרי השריה וצליה מוקדמת נראה...
א אורני אורני New member 20/9/17 #6 אני אוהבת פשוט. חותכת לקוביות או מלבנים לא יותר מדי עבים, שמה בתנור על נייר אפייה, מתבלת בשמן זית וקצת מלח גס ואופה עד שהשוליים משחימים והשאר מספיק רך. השכנה שלי למדה ממני אבל לראש השנה מוסיפה קצת קינמון וסוכר חום. ולא מוותרת על המלח.
אני אוהבת פשוט. חותכת לקוביות או מלבנים לא יותר מדי עבים, שמה בתנור על נייר אפייה, מתבלת בשמן זית וקצת מלח גס ואופה עד שהשוליים משחימים והשאר מספיק רך. השכנה שלי למדה ממני אבל לראש השנה מוסיפה קצת קינמון וסוכר חום. ולא מוותרת על המלח.
נ נוגה 44 New member 24/9/17 #7 תודה רבה בסוף אפיתי בתנור עם מלח ושמן זית והכנתי כיסונים מבצק ספידי היה מוצלח