מה מכינים מדלעת? ואם אפשר לא מתוק?

חנהפ

Active member
הכנתי מרק...

אפשר מאפים אישיים במילוי תבשיל דלעת, נדמה לי שיש בבלוג של מרילין
 

נוגה 44

New member
תודה רבה

אלך על מאפים אישיים עדיין לא מצאתי מתכון אבל בעז"ה יהיה בסדר
 

yela

New member
יש לי דלעת יפנית אופה בשלמותה

חותכת את הצוואר שלה, מנקה את הגרעינים . אופה לריכוך.
שמה משהו בתוכה. לא ממש מלית שצריך לעבוד עליה.

יכול להיות שאשים תערובת פטריות

או קוביות טופו אחרי השריה וצליה מוקדמת

נראה...
 
אני אוהבת פשוט. חותכת לקוביות או מלבנים לא יותר מדי עבים,

שמה בתנור על נייר אפייה, מתבלת בשמן זית וקצת מלח גס ואופה עד שהשוליים
משחימים והשאר מספיק רך.
השכנה שלי למדה ממני אבל לראש השנה מוסיפה קצת קינמון וסוכר חום.
ולא מוותרת על המלח.
 

נוגה 44

New member
תודה רבה

בסוף אפיתי בתנור עם מלח ושמן זית והכנתי כיסונים מבצק ספידי
היה מוצלח
 
למעלה