אחותי מבקשת מתכון לצ'אטני מנגו - כזה שהכנתם

yela

New member
זוכרת את דיליה סמית' הנהדרת? הייתי מכינה לפי מתכון שלה

אבל בסוף הייתי תמיד מאזנת קצת תיבול וגם מבשלת לפי כמה שנראה לי ריבתי מספיק. תלוי גם בסוג המנגו.

הבעיה היתה שבכלל שהכנתי והיתה כמות, אכלנו מזה יותר מדי ולכן הפסקתי להכין לבד. אז קונה מוכן וזה קצת מאזן הצריכה.

מניחה שיש לה כמויות ולכן רוצה להכין. אז תגידי לה שאפשר להקפיא מנגו שלמים עם קליפה וגרעין. מוציאים קפוא, שוטפים ואז קל לקלף אפילו עם היד בלי סכין. מחכים קצת ואפשר לחתוך ממהקפוא ולהשתמש במשך החורף.

http://www.deliaonline.com/recipes/mango-chutney
 

yela

New member
אני מכינה סלט בסגנון גואקמולה אבל חתוך לא מרוסק

סלט מרענן, מצויין בארוחות צהריים

מנגו חתוך לקוביות קטנות
בצל סגול פרוס דק קטן
עגבניות צ'רי תמר
פלפל חריף ירוק/אדום
הרבה כוזברה
מיץ ליים
מלח
(הערה: בשום אופן לא להוסיף שמן. ממש מקלקל!)

אם רוצים להכין מראש, אז להוסיף רק ליים / לימון , ללא מלח.
להוסיף מלח לקראת ההגשה.

מכינה משהו דומה, ללא עגבניות, אבל עם עדשים שחורות מבושלות אל-דנטה.

חייבת קערות גדולות כי זה נעלם מהר מאוד.
 

yela

New member
אורני, יש לי עוגה הפוכה, פרווה מצויינת עם מנגו

רשמתי שם מזמן. אם רלבנטי - אחפש לך.
 
אחותי שלא הצליחה להיכנס ולהגיב או לפחות להודות, מודה לכולן

כאן על העצות הטובות ותשמח לקבל מתכון לעוגה.
מחרתיים אני אצלה וכבר קיבלתי הודעה שאתכונן לקחת שפע מנגו הביתה.
 

michalgad1

New member
אני מודה שקונה בקוסקו...

כי היא ממש טעימה וכשרה.. תעשי גוגל יש המון אופציית
 
למעלה