זוכרת את דיליה סמית' הנהדרת? הייתי מכינה לפי מתכון שלה
אבל בסוף הייתי תמיד מאזנת קצת תיבול וגם מבשלת לפי כמה שנראה לי ריבתי מספיק. תלוי גם בסוג המנגו.
הבעיה היתה שבכלל שהכנתי והיתה כמות, אכלנו מזה יותר מדי ולכן הפסקתי להכין לבד. אז קונה מוכן וזה קצת מאזן הצריכה.
מניחה שיש לה כמויות ולכן רוצה להכין. אז תגידי לה שאפשר להקפיא מנגו שלמים עם קליפה וגרעין. מוציאים קפוא, שוטפים ואז קל לקלף אפילו עם היד בלי סכין. מחכים קצת ואפשר לחתוך ממהקפוא ולהשתמש במשך החורף.