יצאו מעולה הממולאים שלי. הנה כמה תמונות.
הירקות לקראת מילוי. פלפלים זעירים, קישואים ללא תוכן - שימו לב שאני לא מקלפת אלא רק מגרדת פה ושם נקודות בעייתיות אם יש, ובצלים שנחתכו לעומק, עד הלב, ובושלו כעשר דקות. את מי הבישול לא שופכים אלא משתמשים בהם לבישול הממולאים עצמם. משום מה לא צילמתי את עלי הכרוב - הקפאתי את הכרוב במשך יממה ומשהו, ואחר כך הפשרתי לאט במקרר. קלי קלות לפרק אחר כך.
כמובן שאת שאריות הקישוא, הכרוב והבצל, הנחתי בתחתית הסיר כמצע לממולאים.
הירקות לקראת מילוי. פלפלים זעירים, קישואים ללא תוכן - שימו לב שאני לא מקלפת אלא רק מגרדת פה ושם נקודות בעייתיות אם יש, ובצלים שנחתכו לעומק, עד הלב, ובושלו כעשר דקות. את מי הבישול לא שופכים אלא משתמשים בהם לבישול הממולאים עצמם. משום מה לא צילמתי את עלי הכרוב - הקפאתי את הכרוב במשך יממה ומשהו, ואחר כך הפשרתי לאט במקרר. קלי קלות לפרק אחר כך.
כמובן שאת שאריות הקישוא, הכרוב והבצל, הנחתי בתחתית הסיר כמצע לממולאים.