יצאו מעולה הממולאים שלי. הנה כמה תמונות.

אורני 12

New member
יצאו מעולה הממולאים שלי. הנה כמה תמונות.

הירקות לקראת מילוי. פלפלים זעירים, קישואים ללא תוכן - שימו לב שאני לא מקלפת אלא רק מגרדת פה ושם נקודות בעייתיות אם יש, ובצלים שנחתכו לעומק, עד הלב, ובושלו כעשר דקות. את מי הבישול לא שופכים אלא משתמשים בהם לבישול הממולאים עצמם. משום מה לא צילמתי את עלי הכרוב - הקפאתי את הכרוב במשך יממה ומשהו, ואחר כך הפשרתי לאט במקרר. קלי קלות לפרק אחר כך.
כמובן שאת שאריות הקישוא, הכרוב והבצל, הנחתי בתחתית הסיר כמצע לממולאים.



 

אורני 12

New member
בסיר לפני הבישול ובצלחת לאחרי הבישול. זוהי צלחת קטנה

של מנה ראשונה. אוהבת ממולאים קטנים.





 

אורני 12

New member
במים שבהם בישלתי קצרות את הבצלים, בתוספת סילאן,

מיץ לימון ושמן זית. יש לזכור שהלימון מעכב את ריכוך הירקות ולכן צריך בישול יותר ממושך מהרגיל.
 
בשר טחון, חמוציות קטנות ללא סוכר, נענע, פטרוזיליה, כוסברה,

ולצערי נאלצתי לוותר על האורז ושמתי במקום אגוזים טחונים.
עם אורז הרבה יותר מוצלח.
 

tzivi1

New member
מניחה שיצא קצת דחוס עם האגוזים. צודקת?

נשמע תיבול מושלם גם לקינואה.
 
למעלה