לא מכירה את ספר הבישול הצרפתי שלו (שלי איטלקי).
את מתחברת לאהרוני? אני מאוד אוהבת את הטעמים שלו.
 
אני יודעת שיש הרבה שלא אוהבות אותו, טוענות שהמתכונים שלו לא נכונים. אבל אותי תמיד מצחיק כשאומרים שהוא לא מדויק... בעיני הוא הכי מדויק מכולם, גם בכמויות וגם בטעמים (ברמה של אם הוא כותב כפית כורכום, וזה נראה לי הרבה - בסוף הכפית שהוא כותב זו הכמות המושלמת למנה).
 
אם את מתחברת לאהרוני, תדפדפי קצת בספר תראי אם זורם לך, ואם זורם - הייתי קונה. יכולה להגיד שהאיטלקי מאוד מוצלח. הבישול האיטלקי זה מהתקופה השמנה שלו, אבל המתכונים מאוד איכותיים, ואין תחושה של ערימת שומן.