שבוע טוב, רינת
בדרך כלל מתחילה עם חצי חבילה של חסלט, מעורבת: כרוב, חסה וגזר. אבל אפשר גם תערובות אחרות, כמובן. מוסיפה בצל סגול, ירוקים נוספים כמו עלי בייבי או תרד וכדומה, קצת עשבי תיבול. לפעמים קוביות פלפלים קטנים, לפעמים גרעיני תירס. הפעם הכנתי, כאמור, עם רוטב ויניגרט, אבל הכי אוהבת עם רוטב סאטה - בוטנים. הולך טוב עם העוף.
לגבי העגבניות - כמובן שהתבלבלתי. התכוונתי לעגבניות תמר, שאת מכירה היטב, שהן המאורכות האלה, שנראות כמו ביצה. קיימות גם עגבניות מונימייקר, שזה זן אדום ועגול, ורואים אותן לעתים קרובות ואת קונה אותן פעמים רבות. התמר הופיעו עכשיו בשווקים. אני אוהבת אותן. הן קצת יותר מתוקות מהרגילות.