זה מה שהכנתי לשבת. צילמתי במקרה ומשתפת גם אתכם
אני תמיד מבשלת יותר מכפי שצריך לשבת, כדי ליהנות מהשאריות עוד כמה ימים, לכל היותר עד אמצע השבוע.
השבוע הכנתי אפילו יותר, חלק להקפאה וחלק לארוחות שלי עד יום שלישי בערב. כמה שעות לאחר מכן, אסע לטיול בן שבוע ברומניה.
בתמונות - מיץ שזיפים (במקום ג'לי), קציצות בשר אפויות (הכתמים הירקרקים הם עשבי תיבול), צלי פטריות עם בצל (במציאות פחות חיוור מכפי שיצאו בצילום), עוף בתנור בציפוי שומשום - שניצל סטייל, במיה. את הסלט ואת הטחינה לא חשבתי ששווה לצלם
אני תמיד מבשלת יותר מכפי שצריך לשבת, כדי ליהנות מהשאריות עוד כמה ימים, לכל היותר עד אמצע השבוע.
השבוע הכנתי אפילו יותר, חלק להקפאה וחלק לארוחות שלי עד יום שלישי בערב. כמה שעות לאחר מכן, אסע לטיול בן שבוע ברומניה.
בתמונות - מיץ שזיפים (במקום ג'לי), קציצות בשר אפויות (הכתמים הירקרקים הם עשבי תיבול), צלי פטריות עם בצל (במציאות פחות חיוור מכפי שיצאו בצילום), עוף בתנור בציפוי שומשום - שניצל סטייל, במיה. את הסלט ואת הטחינה לא חשבתי ששווה לצלם