פרגיות ממולאות – מנה חגיגית של אמרלדה
פרגיות ממולאות – מנה חגיגית
לתבל פרגיות שלמות בקצת שמנז ומלח ים גס
למלא בקבאבים עשויים מבשר טחון, פטרוזיליה, גרידת לימון, אפשר בצל ותבלינים.
לגלגל, פתח למטה כי זה לא נסגר טוב.
לעטוף כל אחד בחזה אווז מעושן, להקפיד לכסות היטב את הפתח. לגלגל.
תבנית, 200 מעלות, 25-355 דקות.
(לצערי אינני זוכרת למי הקרדיט)
הערות אמרלדה: אני עטפתי בפרוסות הודו מעושן. צריך להקפיד שלא ייחרך, אבל גם אם כן זה טעים.
מועדים לשמחה.