לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
58995,899 עוקבים אודות עסקים

פורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מבשלים כשר

במשפחת מבשלים כשר אוהבים לבשל, לאפות, לארח. יש המחפשים מתכונים חדשים ונועזים, ויש המשתוקקים לריח ולטעם של תבשיל מבית אמא.

לעיתים מנהלים סיעור מוחות לבניית תפריטים מורכבים, בני עשר מנות (לא כולל סלטים..), ולעיתים מבקשים עזרה בארוחת בזק טעימה.

גם במזון לנפש דנים פה - פרשת שבוע, סיפור על נכד, שיתוף בשמחות ובעצב.

אצלנו תמצאו חברים וחברות שומרי כשרות וגם כאלה שלא מקפידים, טירונים במטבח ובלעבוסטיות מנוסות, ישראלים ויושבי התפוצות.

התכונות המאפיינות את הפורום הן כבוד לזולת, אהבה, סבלנות, סובלנות וסבר פנים יפות לכל אחד. כדי לשמר את האווירה ולסייע לחברים חדשים להשתלב בקלות ובהצלחה, הנה מספר כללים להתנהלות הפורום - נודה לשיתוף פעולה.

תוכלו ליצור איתי קשר דרך מערכת המסרים או במייל: foodkosher@gmail.com.

עכשיו, משכולם יודעים את כללי המשחק, הפשילו שרוולים, הדקו סינרים, ישרו מצנפות ולמטבח!

בואו בשמחה!

x
הודעה מהנהלת הפורום
 ברוכים הבאים לפורום מבשלים כשר. אצלנו תוכלו לשאול ולשתף במתכונים כשרים אהובים ומוצלחים.
נשמח אם תצטרפו למשפחתינו וכדי להקל על ההתאקלמות וההשתתפות, הרי מספר כללים לפיהם מתנהל הפורום. בואו בשמחה!
 
המשך >>

לצפיה ב-'קיץ טוב ובריאמה היה התבשיל/מאפה המוצלח בפסח השנה?'
קיץ טוב ובריאמה היה התבשיל/מאפה המוצלח בפסח השנה?
<< ההודעה הנוכחית
18/04/2017 | 00:19
28
483
אצלנו ככבו:
קציץ הודו ותרד
תבשיל צ'ילי בניחוח קפה
עוגת גזר של מיקי שמו
עוגת שוקולית שאחותי הביאה לפה 
בראוניז על בסיס קמח תפ"א שיעלה מצאה עבורי
ביסקוטי חדשים לפסח
עוגיות שקדים אטלקיות
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אצלנו הקנלוני היו הצלחה למגדול ועד לקטנטונת'
אצלנו הקנלוני היו הצלחה למגדול ועד לקטנטונת
18/04/2017 | 01:14
4
203
עוגיות שוקולד סדוקות שהכנתי בפעם הראשונה ממתכון שהתגלגל כבר שנים בקלסר היה הצלחה, רשמתי לי להכין כפול ב"ה בשנה הבאה. השנה לא הכנתי הרבה כי בשבת ובחג האחרון לא היינו בבית וגם חלק ממה שהוכן, נותר...עכשיו צריך לחשוב איך משווקים בהצלחה עוגות פסח בימות החמץ....
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'מקווה לנסות את הקנלוני בשנה הבאה בע"ה, ובהצלחה בנסיונות'
מקווה לנסות את הקנלוני בשנה הבאה בע"ה, ובהצלחה בנסיונות
18/04/2017 | 10:10
93
לצפיה ב-'האם אפשר את המתכון לקנלוני של פסח?'
האם אפשר את המתכון לקנלוני של פסח?
18/04/2017 | 11:25
2
75
ניסיתי לחפש עצמאית גם בפורום וגם בבלוג שלך אבל לא הצלחתי למצוא
אשמח לקבל את המתכון לרשומות לשנה הבאה בעז"ה
תודה כמו תמיד
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'המתכון בכתיבה'
המתכון בכתיבה
18/04/2017 | 13:12
1
62
לצפיה ב-'תודה תודה אחכה בסבלנות (ובכליון עיניים...)'
תודה תודה אחכה בסבלנות (ובכליון עיניים...)
18/04/2017 | 15:03
28
לצפיה ב-'התסכול הגדול ממה שתוכנן להיות ההצלחה הגדולה'
התסכול הגדול ממה שתוכנן להיות ההצלחה הגדולה
18/04/2017 | 08:27
6
278
קניתי רבע טלה ותכננתי להכין בתנור עם ירקות שורש, לכבוד שבת והחג השני.
בחרתי רבע קטן שייכנס בדיוק לתבניות הפסח הבשריות שלי, קניתי ירקות שורש
וכידוע - לא היה לי תנור בחג. בכל פעם שפתחתי את המקפיא, הדבר הזה הציץ
עלי בלעג. אבל לא יעזור לו. מקווה לקבל בקרוב את התנור החדש ולהכין כמתוכנן.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
18/04/2017 | 10:10
10
לצפיה ב-' תכף יהיה תנור חדש וכיפי. אולי ליום העצבנות...או '
תכף יהיה תנור חדש וכיפי. אולי ליום העצבנות...או
18/04/2017 | 18:36
4
105
שתשמרי אותו לראש השנה...
 
אני עדיין בדעה שזו המנה הכי חגיגית שיצא לי אי פעם להכין, בזכותך. רק שפה רוצים פחות ופחות שומנים, ופחות ופחות אוכל כבד, אז אפילו בפסח ממעטת להכין. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'לא ביום העצמאות אבל בטח בשבת שבה יתארחו כאן יונו ומשפחתו'
לא ביום העצמאות אבל בטח בשבת שבה יתארחו כאן יונו ומשפחתו
18/04/2017 | 20:15
3
120
הנכדים הבן והכלה מאד אוהבים כבש. וגם אני אוהבת כמובן.
בעונה זו מדובר בעיקר בטלאים שהם לא שמנים וכבדים כמו כבש בוגר.
בראש השנה אוכלים אצלי בערבים את סימני החג וכמה מנות שקשורות
לסימנים איכשהו, ובימים אוכלים שאריות או מנות קלות יחסית.
סוג של לתת למסורת להכתיב לנו את תפריטי החגים,
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'רעיון יפה לתת למסורת להכתיב האמת שמעולם לא אכלתי כבש עד שלא '
רעיון יפה לתת למסורת להכתיב האמת שמעולם לא אכלתי כבש עד שלא
19/04/2017 | 14:24
2
78
לימדת אותי. אצלנו לא היתה מסורת כזו בפסח. מניחה שגם אצלי המסורת מכתיבה, אבל יש שינויים, בגלל שהשלם וילדיו באים ממסורת אחרת :) והוא בכלל היה מוותר על אוכל בשלב זה של חייו אם היה יכול...
 
טוב שיש מנה אחת כזאת רצינית בספר המתכונים הפרטי, לאירועים חגיגיים במיוחד, בעיקר באביב. אז שוב תודה. :)
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אצלנו משלבים מסורות. גם אמי באה ממזרח וקצת ממערב ואבי לגמרי'
אצלנו משלבים מסורות. גם אמי באה ממזרח וקצת ממערב ואבי לגמרי
19/04/2017 | 16:33
1
74
ממערב ואחר כך כל אחד התחתן עם מישהו שהבוא מסורות נוספות, אז
משלבים, אבל הולכים על מסורות באופן עקרוני.
היתרון של טלה שהאביב הוא הזמן שלו, שהוא פחות כבד, פחות שומני
ויותר עדין.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-''
20/04/2017 | 01:40
1
לצפיה ב-'טורט פיסטוקים עם סירופ אספרסו במילוי פטיסייר שוקולד'
טורט פיסטוקים עם סירופ אספרסו במילוי פטיסייר שוקולד
18/04/2017 | 13:38
4
268
של עוגיונט.
פשוט וואו.
הכנתי גם פבלובה שרק אני אהבתי 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'כל הכבוד על ההשקעה !! נראות מרשימות מאד'
כל הכבוד על ההשקעה !! נראות מרשימות מאד
18/04/2017 | 14:30
2
85
האם הכנת את הפיסטוק בגירסה פרווה?
אם כן, במה החלפת את החלב והשמנת הצמחית?
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'הכנתי בגירסא חלבית'
הכנתי בגירסא חלבית
18/04/2017 | 15:00
1
100
אבל אם הייתי צריכה להחליף כנראה הייתי מחליפה בחלב קוקוס.
נדמה לי שאחותי הכינה קצפת פרווה מקרם קוקוס. אם תרצי אבדוק איתה איך.
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה. יש לי ניסיון עם חלב קוקוס'
תודה. יש לי ניסיון עם חלב קוקוס
18/04/2017 | 17:49
40
לצפיה ב-'וואו! איזה יופי!'
וואו! איזה יופי!
18/04/2017 | 17:16
21
לצפיה ב-'לדעת כולם, הפרגיות הממולאות בקבב. לדעתי, פשטידת המצות והבשר'
לדעת כולם, הפרגיות הממולאות בקבב. לדעתי, פשטידת המצות והבשר
18/04/2017 | 18:32
10
145
שהיתה בסביבה ושימשה כארוחת-חטיף החל מ-12 בצהרים ועד 12 בלילה, לכל מי שהסתובב פה והיה רעב, יחד עם סלט. פריכה ומוצלחת.
 
והטראפלס של BB ואורני שזכו להצלחה כבירה. כזכור, אין אצלנו עוגות. אבל הם בלטו גם ליד הפירות, האגוזים והחרוסת. שוס. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אני לא זוכרת אם הבאת את המתכון לפרגיות הממולאות- הבאת ושכחתי'
אני לא זוכרת אם הבאת את המתכון לפרגיות הממולאות- הבאת ושכחתי
18/04/2017 | 22:14
7
50
לצפיה ב-'אמרלדה כתבה בשרשור למטה- אעתיק לכאן'
אמרלדה כתבה בשרשור למטה- אעתיק לכאן
19/04/2017 | 09:33
6
33
לצפיה ב-'פרגיות ממולאות – מנה חגיגית של אמרלדה'
פרגיות ממולאות – מנה חגיגית של אמרלדה
19/04/2017 | 09:34
5
191

פרגיות ממולאות – מנה חגיגית
לתבל פרגיות שלמות בקצת שמנז ומלח ים גס
למלא בקבאבים עשויים מבשר טחון, פטרוזיליה, גרידת לימון, אפשר בצל ותבלינים.
לגלגל, פתח למטה כי זה לא נסגר טוב.
לעטוף כל אחד בחזה אווז מעושן, להקפיד לכסות היטב את הפתח. לגלגל.
תבנית, 200 מעלות, 25-355 דקות. 
(לצערי אינני זוכרת למי הקרדיט)
הערות אמרלדה: אני עטפתי בפרוסות הודו מעושן. צריך להקפיד שלא ייחרך, אבל גם אם כן זה טעים. 
מועדים לשמחה. 
 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'תודה סמדרה ו-אמרלדה, וואו וואו וואו!'
תודה סמדרה ו-אמרלדה, וואו וואו וואו!
19/04/2017 | 10:49
32
לצפיה ב-'תודה סמדרה ו-אמרלדה, וואו וואו וואו!'
תודה סמדרה ו-אמרלדה, וואו וואו וואו!
19/04/2017 | 10:49
15
לצפיה ב-'הקרדיט למישהי אחרת מכאן. אולי היא תקרא ותזדהה (והערות בפנים)'
הקרדיט למישהי אחרת מכאן. אולי היא תקרא ותזדהה (והערות בפנים)
19/04/2017 | 14:27
2
94
והערות:
זה יהיה מצוין גם בלי העיטוף של החזה. רק לשמן היטב.
אני הכנתי לפי מתכון אחר של קבב, כל מתכון יסכון.
אפשר בהחלט בלי בצל
הפרגיות היו בחלקן קטנות. לכן בעיקר קופלו מעל קבב "מעוך" ביד,
יותר מאשר גולגלו. בסוף נראו כולן מגולגלות...
קלי קלות. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אמרלדה הי, רוצה להכין המתכון לשבת. לא מוסיפים נוזלים?'
אמרלדה הי, רוצה להכין המתכון לשבת. לא מוסיפים נוזלים?
19/04/2017 | 17:02
1
30
לצפיה ב-'הי. לא. ולדעתי כדאי להשאיר את הפסטרמה כדי שהיא זו שתיחרך'
הי. לא. ולדעתי כדאי להשאיר את הפסטרמה כדי שהיא זו שתיחרך
20/04/2017 | 01:42
51
ולא הפרגית. זה מצוין כך, בלי נוזלים. ומי שרצה הוריד את הפסטרמה אחרי האפיה וויתר עליה. 
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'האם אפשר מתכון לפשטידת המצות והבשר?'
האם אפשר מתכון לפשטידת המצות והבשר?
19/04/2017 | 16:50
1
54
ניסיתי לחפש וסליחה אם פספסתי והופיע כבר כאן
אשמח לקבל את המתכון של פשטידת המצות והבשר
תודה ותמיד בשמחות
מבשלים כשר >>
לצפיה ב-'אין מתכון, לכן לא פורסם אבל בואי ננסה יחד'
אין מתכון, לכן לא פורסם אבל בואי ננסה יחד
20/04/2017 | 01:53
92
התחתית היתה מורכבת מפירורי מצות שהורטבו, ביצים וקצת קמח תפוחי אדמה, ומל"פ. 
תבנית משומנת, דחיסה. 
מעליה שכבה של בשר טחון עם תבלינים. אולי בצל, אולי פטרוזיליה. מה שבא לך.
למעלה פיזרתי משהו כמו שטרוייזל ממצות שבורות, הפעם יבשות ועם ביצה. הן יצרו פריכות ויצאו מצוינות. 
170 מעלות כשעה. מה לעשות, את זה אני זוכרת כי אלה הוראות הקבע ברוב הפשטידות שלי. 
 
הפריכות למעלה נתנה מרקם נהדר בכל נגיסה. העובדה שאני נוהגת לשים הרבה יותר פלפל שחור מתמיד בכל מאכלי פסח הוכיחה עצמה גם פה, במיוחד שהתפרעתי כי ידעתי שהיא מיועדת רק לשנינו. הילדים יותר עדינים.
 
סליחה שזה מה שאני זוכרת. זה היה מיועד לסתום חורים. ואכן, סתם. בשביל מי שנכנס - כשנכנס. בשבילנו בעיקר בעמידה ליד השיש ב-11 בלילה עם עגבניה ביד השניה. 
מבשלים כשר >>

הודעות אחרונות

12:29 | 12.12.17 אורחים בפורום
11:05 | 12.12.17 ליטלס3
06:28 | 12.12.17 אורחים בפורום
11:38 | 10.12.17 פ הילה
00:43 | 10.12.17 shira1960
12:04 | 08.12.17 הבת המתהוללת
08:58 | 08.12.17 לאה סי
21:55 | 06.12.17 הבת המתהוללת

חם בפורומים של תפוז

המוזיקאי לירון עמרם מתארח בפורום
המוזיקאי לירון עמרם...
המוזיקאי המוכשר והייחודי ופריצת השנה בגלגל``צ...
המוזיקאי לירון עמרם מתארח בפורום
המוזיקאי לירון עמרם...
המוזיקאי המוכשר והייחודי ופריצת השנה בגלגל``צ...
אירוח בנושא פיענוח ציורי ילדים
אירוח בנושא פיענוח...
מעלים ציורים של הילד/ה שלכם ומקבלים פיענוח לציורים
אירוח בנושא פיענוח ציורי ילדים
אירוח בנושא פיענוח...
מעלים ציורים של הילד/ה שלכם ומקבלים פיענוח לציורים
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ