מקפיצה, הקפאת שאור של יפתח לחם.

yela

New member
הקפאת שאור נותנת תוצאות נפלאות. עושה זאת במהלך השנה

בדרך כלל, אבל לפסח זה פחות טוב למקפידים.

הלחמים שמתקבלים אחרי ההקפאה והריענון הם מדהימים.
 

yela

New member
אפילו לא התעייפתי...

הנה לינק קודם בנושא.
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2390/177486151/אוכל_ומשקאות/מבשלים_כשר

לקחת בחשבון שאחרי שמרעננים ומעירים שאור מהקפאה או ייבוש, אין צורך לחזק עם שמרים או להתיחס אליו כמו לחדש.
יש רק בעיה קטנה כי לוקח כמה ימים להגיע לכמות מספיקה לאפיה. אבל ברענון יומיומי אפשר להגיע לכמות מכובדת תוך 4-5 ימים.

וחשוב לזכור שלא שמים את כל הכמות שיש לנו. מספיק לשים2-3 כפות אבקה להתחלה, עם כמות בסיסית של מים וקמח. אפשר יותר, אבל אני מעדיפה לשמור הרבה אבקה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
סוף סוף מגיבה. אדפיס לעצמי ומקווה שיצליח - בשנתיים האחרונות

פשוט מנצלת עד תום שאור עד פסח ומתחילה חדש אחרי, אבל בא לי לנסות להמשיך עם אותו שאור.

תודה!
 

יפנית35

New member
בעניין השאור...

הפדיקוריסטית. שלי לא יהודיה,
מותר שתשמור אצלה? (כמכירה לגוי?).

כמובן, עטוף היטב.
 
למעלה