אשמח לרעיונות

אשמח לרעיונות

הרעיון המרכזה הוא ארוחת צהריים קלילה עם פלטת בשרים קרה
מה לדעתכם ניכנס לייד, ןמה לא
ואיזה בשרים עדיף

תודה
 
רוסטביף, פסטרמה, כבד קצוץ

זה מה שאני אוהבת בבשרים קרים.
ליד לחם כפרי עם קרום קשוח.
ממרחים שונים-חרדל (רגיל ומתובל), מיונז, איולי עם עשבי תיבול, פסטו, שום קונפי, בצל מטוגן, ריבת בצל, ממרח לימון כבוש.
מגש ירקות-מלפפון חמוץ, עגבניות, חסה, בצל ירוק, גזר, צנוניות, זיתים.
אם קריר אז אפשר להוסיף ליד מרק לא מכביד.
 
מוסיפה לרעיונות של הג'ירפה

ליד הבשרים הייתי מגישה כל מיני סלטים (כאלה שלא מחייבים פיתה/לחם ואפשר לנשנש עם מזלג):
סלט תפו"א במיונז
כרוב חמוץ (לא כבוש כמו בפלאפל, אלא כרוב לבן במלח)
סלט קולסלו
פלטת חצילים מטוגנים עם/בלי מעט שום ופטרוזיליה לקישוט
אם אתה רוצה לקשר את הארוחה לישראליות-אז חומוס/טחינה (ואז להגיש גם עם פיתות)

ובנוסף:
פלטה של דגים מלוחים ומעושנים
חצאי ביצים קשות או ביצים ממולאות (סלט ביצים מחלמונים שימולא בתוך החלבונים להגשה)
זיתים
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני אהבתי את הסלטים של ג'ירפה והייתי מוסיפה גם סלט מלפפונים

חמוץ-מתוק עם שמיר.
 

michalgad1

New member
הייתי מוסיפה את הירקות החמוצים של לאה ס.

או מחמצים אחרים שאתה יודע להכין.
 

shira1960

Active member
ארוחה כלבבי! הייתי מוסיפה קורנדביף


 
למעלה