ריזוטו פטריות לא אפוי בתנור

Yafit Brener

New member
ריזוטו פטריות לא אפוי בתנור

היי שי לי ,
ראשית תני לי לספר לך שמאז שקניתי את הספר שלך , התחלתי לבשל והתגובות מעולות.!! אני מתחילה לאהוב את המטבח.

יש לי שאלה , אני רוצה להכין את הריזוטו פטריות אפוי בתנור , אבל אין לי סיר שמתאים לתנור.
האם אפשר להכין את כל הריזוטו בסיר ?
אם כן , אשמח לדקויות שאני צריכה לשנות.

בברכה,
 
ריזוטו בכיריים, תשובה

הי יפית,
את יכולה להכין את הריזוטו בסיר על הכיריים, אבל אז תצטרכי להוסיף את הנוזלים בהדרגה, בכל פעם מצקת אחת, עד שהנוזלים נספגים באורז (בצורת הכנה כזו אי אפשר לדלג על פעולת הערבוב, כמו בהכנת הריזוטו בתנור).
כמו כן, כמות הנוזלים תהיה כאן כפולה: במקום ליטר אחד, את צריכה שני ליטרים של נוזלים. כל שאר החומרים נשארים אותו הדבר.
לגבי אופן ההכנה: עד הוספת הפטריות הטריות, הפטריות המיובשות ומי השרייה הכל נשאר אותו דבר.
מערבבים את האורז עד שמי השרייה נספגים ואז כל פעם מוסיפים מצקת של מים חמים (פשוט שומרים שני ליטרים של מים חמים בסיר נפרד ליד).
הריזוטו יהיה מוכן אחרי כ-25 דקות של ערבוב

לא בטוח שתצטרכי את כל כמות המים. צריך אחרי כ-20 דקות לטעום את האורז ולראות אם הוא אל-דנטה.
 
למעלה