ביקשו ממני להציג נושא, אז אדבר על מזון

חיא2

New member
אז ככה -

מתי התחלתם לבשל, אם בכלל?
התחלתי בגיל 6 בערך והתמחיתי אצל אבי בהכנת ארז לכל המשפחה
מי מקור ההשראה שלכם בבישול?
בהתחלה זה היה אבי אללה ירחמהו, אח"כ כפי שנאמר כבר - אני גונב מכל אחד.
מה המאכלים שאתם מתמחים בהם?
בעיקר אוכל טורקי
אילו מאכלים הייתם רוצים לדעת להכין?
תחום האקונדיטוריה ממש מרתק אותי. רוצה להכין לחמים, קישוטי עוגות וכו'
 

dory38

New member
לגבי מקור ההשראה

סטינג הזמר אמר פעם בסטודיו למשחק, שכל הזמרים הם גנבים. אז כנראה שגם כל הבשלנים, חובבים כמקצוענים. סה"כ, מרביתם לא המציאו את הגלגל.
 

dory38

New member
כמה דברים

1. איזה סוג של אורז עשית? אתה עדיין עושה?
2. יש שפים שאתה אוהב לראות תכניות שלהם או לשמוע וללמוד מהם?
3. איה מאכלים טורקיים אתה מכין? אשמח ללמוד ולקבל בפרטי מתכונים מומלצים.
4. תחום מרתק, אני אוכל ללא גלוטן ועד כה נכשלתי בהכנת מאכלי בצק. אולי אין לי את המכשור המתאים.
 

חיא2

New member
חזרנו לא מזמן מחו"ל, והמחשב גם חלה לו קצת..

1. איזה סוג של אורז עשית? אתה עדיין עושה?
אורז לבן - כוס אורז, שתי כוסות מים, מלח, פלפל, אבקת מרק - מרגע הרתיחה 20 דקות.

2. יש שפים שאתה אוהב לראות תכניות שלהם או לשמוע וללמוד מהם?
לא שפים ספציפיים כי אם תכניות בישול - למשל "קצוצים", MKR, "חלוצה"

3. איה מאכלים טורקיים אתה מכין? אשמח ללמוד ולקבל בפרטי מתכונים מומלצים.
השפעה ולא בישול ממש. אבל בעבר, פשטידת תרד, בורקס, ממולאים-כמובן, מרק שעועית ותרד

4. תחום מרתק, אני אוכל ללא גלוטן ועד כה נכשלתי בהכנת מאכלי בצק. אולי אין לי את המכשור המתאים.
אני מתכונן להכין שתי עודות לשבת - שוקולד בחושה עם טוויסט כלשהו ועוגת שמרים
 
למעלה