תשובה מיידית שלי
* מתי התחלתי לבשל- בקטן, בגיל 28 (2009). אבל הקפיצה הגדולה התחילה בגיל 33. לאחרונה, בעקבות אשפוזה של אמי, השתכללתי עוד יותר (כי צריך להכין לה אוכל למועד השחרור).
* מקור השראה- אותו כנ"ל, אמא שלי. את רוב הדברים שהיא עושה, אני עושה בדומה, עם טוויסטים משלי.
* מאכלים שהכנתי- סלט ירקות, סלט פירות, קלחי תירס, קציצות פרסה, מרק מיסו, אורז, בטטות, תפו"א בנייר כסף, כרובית, כנפיים מתובלות (חימום בלבד), כרעיים, קבב, צ'ילי קון קרנה, דגים (בעיקר סלמון ודניס), ניוקי, ביצים (קשות בלבד). הערה: דרגות ההתמחות שלי הן שונות. חלק מהמאכלים עשיתי רק לאחרונה ופעם אחת. מאכלי הדגל שלי מודגשים בבולד.
* מאכלים שאני רוצה ללמוד להכין- מרקים אחרים (חוץ ממיסו) , פשטידות,עוף שלם, נקניקיות, פסטה לסוגיה, מוס או פודינג, קרפ צרפתי.