תצטרכי בכל זאת לוודא עדכניות של התשובות.
ראשית יש נתון לא ברור, האם הנקודות הצטברו במספר חשבונות מתמיד או בחשבון אחד?

בכל אופן תשובות לפי המידע שיש
ככל שאני זוכר כבר כמה שנים אין הזמנת שובר בונוס ואחרי כן תמורתו כרטיס בונוס, ישר מזמינים כרטיס. זאת אומרת שאם את מזמינה כרטיסי בונוס מכמה חשבונות מתמיד אזי הכרטיסים נרכשים בנפרד.

נוסע מתמיד יכול לקנות בנקודות מהחשבון שלו כרטיס בונוס לנוסע אחר ואין תוספת עלות.
רכישת שני כרטיסי בונוס חד כיווניים עולה כמו כרטיס בונוס הלוך חזור (תנסי לחולל הזמנה עד לשלב החיוב כדי לוודא)
לעומת זאת העברת נקודות מחשבון לחשבון עולה - והרבה.

לכן במקרה כזה מבחינת עלות עדיף לרכוש כרטיס בונוס הלוך מחשבון אחד וחזור מחשבון אחר על העברת נקודות מחשבון לחשבון ורכישת כרטיס בונוס הלוך ושוב מאותו חשבון.
המינוס כשמדובר בהזמנה נפרדת אל על לא רואים את הרוכשים כקבוצה ולכן סיכוי גבוה שההושבה תהיה בנפרד, כבר קרה לי שלמרות שקבעתי הושבה מראש אל על שינתה את ההושבה לנפרדת, השיא היה בטיסה ארוכה ששלוש פעמים קבעתי הושבה יחד ושלוש פעמים שינו לי אותה (כמובן בלי להודיע).

קחי בחשבון שכרטיס בונוס רחוק מלהיות חינמי, הוא גם עולה הרבה כסף מזומן.
יש שתי מדרגות לרכישה בנקודות, אחת הבונוס + די הרבה כסף, השניה נקודות לכרטיס + נקודות להיטל דלק (אין באמת היטל כזה, סתם פיקציה) + כסף למיסי נמל.
אם אין לכם מספיק נקודות לאופציה השניה לפעמים כדאי יותר כרטיס בחברה אחרת ולא כרטיס בונוס באל על, בקיצור תבדקי הצעות מתחרות.

זהו בערך
טיולים וחופשות בחו"ל >>