נוסעים ללונדון? אוכל בעמידה (בתאבון)
את מתחם "דינרמה" (ראו מפה בהמשך), קשה לפספס בשל המוזיקה שבוקעת ממנו ובגלל ההמון היפה הנוהר אליו. בחניון קרוואנים ומשאיות לשעבר הוקם מתחם בן שתי קומות, ובו למעלה מעשרה דוכני אוכל וגם שני ברים. במרכז הרחבה ובחלק העליון מוצבים ספסלים ושולחנות עבור מי שרוצה להשתקע במקום ולא רק לנשנש ולהמשיך. אין דרך אחרת להגדיר את החוויה של תייר מזדמן אחרת מאשר תסכול. הכל נראה מדהים ומריח נפלא, והברירה הכפויה לנסות רק חלק פשוט קשה למדי.
קוקטייל "ביג קאהונה" ב"דינרמה"
מתחם "דינרמה"
ויתרנו בצער על עופיונים בגריל רוטיסרי, על בוריטוז מקסיקניים מפתים או על המבורגר מבשר ברווז, ופנינו אל דוכן הבאו. אל לחמניית שמרים מאודה (4 ליש"ט), המוכנת במקום בעבודת יד, נכנסו שרימפס מטוגנים בטמפורה (יש גם נתחי חזיר מפורק או גרסה צמחונית של שלל סוגי פטריות) ומעט קימצ'י. זה היה מתאבן חביב וקל, ששילב בצורה נחמדה בין הבצק המאודה והרך ובין הפריכות של השרימפס והירקות הטריים. תפקד לצדו, בצורה מעוררת הערכה, קוקטייל "ביג קאהונה" מבוסס רום, מהדוכן שליד (8 ליש"ט).
פרס גולת הכותרת הקולינריות והוויזואלית של Dinerama הולך בקלילות לוואן קטן ואדום, מודל 57', שבכל שבוע נוסע אל מקום אחר (התעדכנו בטוויטר שלו להיכן). זהו B.O.B's Lobster, שהפך זה מכבר ללהיט מדובר ומצולם היטב. פרוסה עבה של חלת בריוש צהובה מחמאה וקלויה קלות, שבה נמשח מעט מיונז תוצרת עצמית, מארחת בקרבה נתחים מבושלים של לובסטר, שמעליהם נבזקה מעט פפריקה מתוקה וכמה עלי אורגנו. ביס בדבר הזה הוא הרבה דברים – מתוק ומעושן וימי – אבל הוא בעיקר מיוחד. קצת מוזר להרגיש את הבדלי הטמפרטורה בין החלה החמימה ובין חתיכות הלובסטר המצוננות, אבל חיבור הטעמים מפצה על זה. הנקודה החלשה כאן היא המחיר, שגבוה יחסית למנות האחרות בשטח ואף נושק למחירי מנה עיקרית במסעדה בעיר: 14 ליש"ט.........
http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/street-food-review/.premium-1.2670745#hero__bottom
את מתחם "דינרמה" (ראו מפה בהמשך), קשה לפספס בשל המוזיקה שבוקעת ממנו ובגלל ההמון היפה הנוהר אליו. בחניון קרוואנים ומשאיות לשעבר הוקם מתחם בן שתי קומות, ובו למעלה מעשרה דוכני אוכל וגם שני ברים. במרכז הרחבה ובחלק העליון מוצבים ספסלים ושולחנות עבור מי שרוצה להשתקע במקום ולא רק לנשנש ולהמשיך. אין דרך אחרת להגדיר את החוויה של תייר מזדמן אחרת מאשר תסכול. הכל נראה מדהים ומריח נפלא, והברירה הכפויה לנסות רק חלק פשוט קשה למדי.
קוקטייל "ביג קאהונה" ב"דינרמה"
מתחם "דינרמה"
ויתרנו בצער על עופיונים בגריל רוטיסרי, על בוריטוז מקסיקניים מפתים או על המבורגר מבשר ברווז, ופנינו אל דוכן הבאו. אל לחמניית שמרים מאודה (4 ליש"ט), המוכנת במקום בעבודת יד, נכנסו שרימפס מטוגנים בטמפורה (יש גם נתחי חזיר מפורק או גרסה צמחונית של שלל סוגי פטריות) ומעט קימצ'י. זה היה מתאבן חביב וקל, ששילב בצורה נחמדה בין הבצק המאודה והרך ובין הפריכות של השרימפס והירקות הטריים. תפקד לצדו, בצורה מעוררת הערכה, קוקטייל "ביג קאהונה" מבוסס רום, מהדוכן שליד (8 ליש"ט).
פרס גולת הכותרת הקולינריות והוויזואלית של Dinerama הולך בקלילות לוואן קטן ואדום, מודל 57', שבכל שבוע נוסע אל מקום אחר (התעדכנו בטוויטר שלו להיכן). זהו B.O.B's Lobster, שהפך זה מכבר ללהיט מדובר ומצולם היטב. פרוסה עבה של חלת בריוש צהובה מחמאה וקלויה קלות, שבה נמשח מעט מיונז תוצרת עצמית, מארחת בקרבה נתחים מבושלים של לובסטר, שמעליהם נבזקה מעט פפריקה מתוקה וכמה עלי אורגנו. ביס בדבר הזה הוא הרבה דברים – מתוק ומעושן וימי – אבל הוא בעיקר מיוחד. קצת מוזר להרגיש את הבדלי הטמפרטורה בין החלה החמימה ובין חתיכות הלובסטר המצוננות, אבל חיבור הטעמים מפצה על זה. הנקודה החלשה כאן היא המחיר, שגבוה יחסית למנות האחרות בשטח ואף נושק למחירי מנה עיקרית במסעדה בעיר: 14 ליש"ט.........
http://www.haaretz.co.il/gallery/recipes/street-food-review/.premium-1.2670745#hero__bottom