היש למישהו מושג כמה זמן אחרי התאריך ניתן לאכול ירק מוקפא?

חיהט

New member
היש למישהו מושג כמה זמן אחרי התאריך ניתן לאכול ירק מוקפא?

 

חיא2

New member
זה יתרון ההקפאה, לא?!

אני אוכל גם אחרי ששהה למעלה משלושה חודשים בתא ההקפאה. כך אני נוהג גם עם בשר שהקפאתי, רטבים שמיציתי מתבשילים שבישלתי.
עם זאת -
לגבי דגים, נאמר לי מפורשות, גג חודש אחרי תחילת ההקפאה. גג במקרר, מקסימום יומיים, לא יותר. תבשילים במקרר, אם לא נאכלו אחרי יומיים, מייד לפח, אפילו לא לכלבה שלי [ פעם עשיתי טעות, שנמשכה יום שלם בשלשולים בלתי פוסקים].
 

חיהט

New member
הכוונה לאפונה (לא מקולפת) ותירס. להערכתי חלפו כארבעה חודשים.

 

חיהט

New member
תודה, חששתי מהבעיה שציינת. שרק לא יסבלו נכדי משלשול מהארוחה.

 
למעלה