טרי מהשדה?
כלומר, לא מבושל?
אני מסוגלת לאכול ברוקלי נא רק כשקצוץ דק דק, כמו אורז, ומתובל היטב.
מבושל, אפוי או בקיש - אני אוהבת, לא צריך להכריח אותי.
הגיוון האחרון : מעט מאודה, עם רוטב מקצת אריסה מעורבב עם שמן זית.
לגבי ערכים תזונתיים - מה שאני יודעת: מומלץ לאכול מגוון של פירות וירקות, ולהמנע ממה שעושה לנו, אישית, לא טוב.
הכרתי מישהי שחלתה מאוד במשהו לא ברור, הפרוגנוזה היתה קשה, ואחרי הרבה סבל נמצא שהיא רגישה לעגבניות.