"ארבעה צ'יפסים ששווים נסיעה עד נתניה"

"ארבעה צ'יפסים ששווים נסיעה עד נתניה"


או ש'ני שי' עושים לעצמם מסע פרסום ויחצ''נות רברבני, או שזו באמת מסעדה מליגה אחרת מכפי שמוכר בעירי.

שגיא כהן / המסעדה שהמציאה את הסושי-סנדוויץ'-טוניסאי

https://www.haaretz.co.il/food/restaurants-reviews/.premium-REVIEW-1.6361626

אני שונא את כותרת הכתבה באותה מידה ששנאתי את 'ג'חנון פון', שם המסעדה התימנית ליד התחנה המרכזית (בנתניה, אנחנו עוד בנתניה) שמגישה את מרק הרגל הטעים ביותר שאני מכיר. לפעמים צריך לדלג מעל כותרות ושמות ירודים. מצד שני, כתבת הביקורת הזו עמוסה בצילומי אוכל פרסומיים וחסרי בושה, ממש על סף הפורנו, ראו למטה.

ואני לא מאתחל בזאת מחדש את היוזמה היפה של יוסי ר. למפגש פורום. כלומר, כיום אני יותר בעד מכפי שהייתי אז כי נראה לי שנפטרתי מהכאבים של אותם ימים, אבל לא במסעדה הזו, כי בכל ההתיחסויות אליה נכתב בפירוש שזו מסעדה רועשת, ואני מוותר עליה בלי לתת לה שעה אחת של חסד.

טוב, אני רואה שאני נעשה בעצמי קשקשן וברברן כמו שגיא כהן, אז מוטב שאסתפק בזה. אני מוסיף רק את אחת התמונות מהכתבה, לטובת מאותגרי 'הארץ' בינינו.


 

צליליתה

New member
בשביל מה שיש בתמונה

(ואין לי מושג מה זה) אני מוכנה לרוץ לנתניה, עוד הערב
בשביל לנדוור, אני אשחק אותה קשה להשגה


עברתי היום ליד מעין הבירה
חשבתי עלייך
(השעה היתה 930 בבוקר, וממש לא היה לי קרייבינג לבירה או כל דבר אחר מהתפריט שלהם)
 
מה שיש בתמונה הוא דמפלינג שפונדרה: "זו היתה המנה

היחידה בארוחה שבה הסך הכולל התעלה לרמת הביצוע. כיסונים מאודים, ממולאים בשר בבישול ארוך, כרוב, בצל ושאוסינג, שרגע לפני ההגשה עברו טיגון מהיר שחיבר את הכיסונים והעניק למנה פריכות נהדרת. קצת חריף, קצת פריך, לוהט ומצוין."

חבל רק שהרעש המתואר שם יעמוד בניגוד לקונספט של מפגש חברתי. גם פקקי אוזניים לא יתנו מענה לבעיה הזו...

ועוד אף מילה על המחירים.
 

diday

Member
הבן ביקש ממני שאביא לו מיפן את הסלסילות להכנת דמפלינג

בשווקים היה רק תוצרת סין שבכאלה גם עם מקל לא אגע.
בחצי יום החופשי החנויות הגדולות היו סגורות בכלל הטייפון ששיתק את הרכבות
 

יוסי ר1

Active member
נראה מדהים. סליחה על השאלה, אבל זו במקרה מסעדה כשרה?

ובעניין מפגש אפשרי (מתישהו , היכנשהו) בשמחה ארים שוב את הכפפה - אבל רק אחרי סוכות...
 
למעלה