מי סיפרה פה השבוע שהיא הכינה חמין מקרוני? עשית לי חשק גם...

מי סיפרה פה השבוע שהיא הכינה חמין מקרוני? עשית לי חשק גם...

נדמה לי שילה, צודק?

נראה לי מתאים דווקא לארוחת ערב שבת. הזמנתי את הבתזוג, וקצת נמאס לי מכל הטייק אוויים האלה.

מתכון מומלץ, יש?

ואיך זה פה? קביל? יש לי מחבת ברזל גדול מצוין ועמוק.

https://food.walla.co.il/item/3112983

 

שילה1

New member
המתכון נראה בסיידר.

אני הכנתי עם עוף.מספיק משישי בבוקר עד הערב. אם נשאר-במקרר ולחמם בשבת. משתבח!
 

קלייטון.ש

Well-known member
אוי, לי נראה חילול הקודש

אין קשר בין חמין וספגטי, או כל סוג של פסטה. שאלוהים ישמור.
לא בגלל קדושת החמין אלא בגלל קדושת הספגטי.
 

סופהו

New member
צצצ.. אל תקרא לזה חמין,קרא לזה קיגל או קוגל משודרג ובתיאבון

 
ואכן קדושת הספגטי נודעה בעמים עוד בימי קדם

אבל כמה טעים לחלל לפעמים את הקודש...

 

שילה1

New member
דווקא שילוב מנצח.אורי-דווח איך יצא.

אל תפחד לשים יותר פפריקה וקצת קנמון ולתקוע בצדדים בצלים שלמים וקלופים ולידם שני תמרים. לא תתחרט. ואני הינותי דג זהבנון בוריאציה של חריימה.התקבל משהו משובח.והרוטב..עם בורגול-מושששלם.
 

שילה1

New member
זה לא קיגל.בקיגל קלאסי

מתוק-יש לגרד שני תפוחי עץ,להוסיף סוכר חום וכמה כפות פובידל(ריבת שזיפים)מרגרינה וקנמון,קליפת לימון מגורדת ועוד. בחריף-פלפל שחור גרוס. א לא לבייש את הקיגל!
 
למעלה