הבכתי (?) את המביכה
כשהעובדת הסבירה לי בטון מתנשא שאבוקדו נמצא בפירות, את לא יודעת שאבקודו זה פרי? אמרתי לה, אם כך, תעבירו לשם גם את העגבניה והמלפפון. (שלא לדבר על הפלפל, החציל ובטח עוד כמה שנשמטו לי. (
בשופרסל הם טרם שמעו על יצירת חווית משתמש מיטיבית ללקוחות. בכל דבר שהם עושים. כשהרשת הזאת תמוטט אני אהיה הראשונה שארקוד להם על הקבר.
למשל, מי שקונה פירות וירקות במחלקת גרין נדרש לשקול בעצמו, לפני שמגיעים לקופות. בעצם, העובדים אמורים לשקול אך הם אף פעם לא בנמצא אז שוקלים לבד. המוצרים מסודרים ללא שום סדר הגיוני. לא על פי א-ב, לא על פי סוג (כל העגבניות ביחד? מה פתאום, וכו).
מה שצריך היה לעשות, בקופות שקילה עצמית, לשים את האבוקדו גם בפירות, למען הפלצנים שאוהבים להשוויץ שהם מומחים בבוטניקה, וגם בירקות, למען מי שאוכל את האבוקדו עם ביצה קשה .לגבי הבצל הירוק, אני נורא מתלבטת אם בצל ירוק זו הדרך, או אולי רצועות דקיקות של בצל אדום. וגם שום, שן שום קטנטנה לתוך האבוקדו יכולה לקחת את הכל לכיון חדש. ולא שכחתי את הדיון בעניין הלימון, כן או לא, ומה חבל שעונת הליים אינה מסתנכרנת עם עונת האבוקדו. ערב אחד היו טבעות דקיקות של צ׳ילי אדום מעל לכל. (הכי יפה בעולם!)
לא איכפת לי פרי או ירק. מה שכן איכפת לי, למצוא דרך להשתלט על העניין, כך שכל יום יהיה לי אבוקדו אחד בשל, בדיוק במידה הנכונה.