משאירים אותם בשקית הניילון של הסופר ומכניסים כפית קטנה ממתכת

אם יותר או אותו דבר - קשה לי להחליט, אבל גם זה פרי מקסים

נהגתי לאכול את הפיג'ויה על קליפתה... ובכלל, אני אוהב לאכול כך הרבה פירות וירקות.

 

צליליתה

New member
הבכתי (?) את המביכה

כשהעובדת הסבירה לי בטון מתנשא שאבוקדו נמצא בפירות, את לא יודעת שאבקודו זה פרי? אמרתי לה, אם כך, תעבירו לשם גם את העגבניה והמלפפון. (שלא לדבר על הפלפל, החציל ובטח עוד כמה שנשמטו לי. (

בשופרסל הם טרם שמעו על יצירת חווית משתמש מיטיבית ללקוחות. בכל דבר שהם עושים. כשהרשת הזאת תמוטט אני אהיה הראשונה שארקוד להם על הקבר.

למשל, מי שקונה פירות וירקות במחלקת גרין נדרש לשקול בעצמו, לפני שמגיעים לקופות. בעצם, העובדים אמורים לשקול אך הם אף פעם לא בנמצא אז שוקלים לבד. המוצרים מסודרים ללא שום סדר הגיוני. לא על פי א-ב, לא על פי סוג (כל העגבניות ביחד? מה פתאום, וכו).

מה שצריך היה לעשות, בקופות שקילה עצמית, לשים את האבוקדו גם בפירות, למען הפלצנים שאוהבים להשוויץ שהם מומחים בבוטניקה, וגם בירקות, למען מי שאוכל את האבוקדו עם ביצה קשה .לגבי הבצל הירוק, אני נורא מתלבטת אם בצל ירוק זו הדרך, או אולי רצועות דקיקות של בצל אדום. וגם שום, שן שום קטנטנה לתוך האבוקדו יכולה לקחת את הכל לכיון חדש. ולא שכחתי את הדיון בעניין הלימון, כן או לא, ומה חבל שעונת הליים אינה מסתנכרנת עם עונת האבוקדו. ערב אחד היו טבעות דקיקות של צ׳ילי אדום מעל לכל. (הכי יפה בעולם!)

לא איכפת לי פרי או ירק. מה שכן איכפת לי, למצוא דרך להשתלט על העניין, כך שכל יום יהיה לי אבוקדו אחד בשל, בדיוק במידה הנכונה.
 
עלית על הבעיה שלי. רציתי אבוקדו בשל לבראנצ׳ היום כדי

לשלב עם הסלמון הכבוש ואין לי. לא נורא. נתגבר.
 

אספרסו2

New member
ברור שאוכלים אבוקדו עם פירות

ים.
יוצרים שכבת אבוקדו מעוך,עליו עגבניות חתוכות ומעל חסילונים וחוזר חלילה ,מסיימים בשכבת אבוקדו ומתבלים בפלפל שחור.
כל זה בתבנית קטנה עגולה.
מעדן.
 
בתבנית אפיה ולתנור, או שהתכוונת לסתם צלחת הגשה עמוקה?

אכלתי רק פעם אחת מאפה חם עם אבוקדו וזה היה רע.

 

אספרסו2

New member
מה פתאום לתנור

פשוט בתוך מעיין גליל מתכת פתוח שתוחם את הצורה ומקל על ההנחה בשכבות.
 

סופהו

New member
וגם עם פירות

"על אמת" בסלט פירות..
&nbsp
ואם בקינוח מתוק מדובר-
גם קציפת אבוקדו (מיץ לימון/ליים, שמנת לקצפת, וסוכר..) ושייק או גלידה.
&nbsp

 
מי יָרָק לי בערוגה? ועכשיו שאני חושב על זה, מתי ראיתי ערוגה

בפעם האחרונה?

יש לידי גינה ציבורית ובה חלקה מחולקת למשבצות זעירות שתושבי השכונה מגדלים בהן שני מלפפונים, ארבעה תותים או עגבניה וחצי. מראה מכמיר לב.

 

סופהו

New member
חקלאות עירונית, גינה קהילתית.. מקום נהדר

לעירוניים שכל קשר בינהם לאדמה, מקרי בהחלט.

מתי ראית ערוגה? אין מסביב לבנין בו אתה גר ערוגות? ערוגות עם צמחי נוי ולא ירקות, נחשבות עדין ערוגות.


דרך אגב, לפני כמה שנים התוודעתי אל גינת ההפתעות באירוע 'בתים מבפנים'- כיסי שתילה מיוחדים לחקלאות, שאין לי מושג מדוע לא קוראים לה חקלאות אנכית, אלא ורטיקלית.
בהחלט מאפשר גינון ביתי. נסה ותהנה..

 
גם מים מינרלים בשישיית בקבוקי פלסטיק משפחתיים זה דבר נהדר

עד שנזכרים שפעם הם היו יוצאים מכל ברז.

ואם אני אגיד לשכנים שחלקות הפרחים הקטנות בחצר הן ערוגות, יתקעו אותי שם בתור דחליל. רק למורה לחקלאות בביה"ס היסודי היתה רשות להכריז על חלקת אדמה כעל ערוגה.

 

סופהו

New member
נראה לי שאין יותר מורים לחקלאות וגם הם

היו מסכימים שערוגות הן חלקות בהן מגדלים צמחים, ושגם חלקות הפרחים שיש בחצר הן ערוגות.

(לא כמו הערוגות בגני הנדיב, בגנים הבהאיים, או בגנים הבוטניים המלכותיים בלונדון, אבל ערוגות).

 
השם 'הדחליל' מדגדג לתשבצאי שבי. 'הד חליל'. סיפרו של קיפניס

נשמע במרעה?

הרמת לי כדור פז. צריך לעבוד על זה.


 
למעלה