שוס קישואים (שכנראה ידוע לכולם)
ורק עכשיו גיליתי
אם חותכים קישואים בעזרת חותכן שעושה פסים דקים. אפשר לעשות מהם פסטה!!!
ככה פשוט, חמש דקות במחבת וזהו.
אני מצרפת קישור לבלוג שאמאץץץ המליצה וגילה לי את הסוד
http://www.practi-food.com/ספגטי-קישואים-או-חשיפה-הנשק-הקטלני-בעו/
אני הלכתי לכיוון יותר אסיאתי ועדיין שני הבנים שאינם חובבי קישואים בדר"כ טרפו את המנה, כאילו מדובר בנודלז סטנדרטי.
ורק עכשיו גיליתי
אם חותכים קישואים בעזרת חותכן שעושה פסים דקים. אפשר לעשות מהם פסטה!!!
אני מצרפת קישור לבלוג שאמאץץץ המליצה וגילה לי את הסוד
http://www.practi-food.com/ספגטי-קישואים-או-חשיפה-הנשק-הקטלני-בעו/
אני הלכתי לכיוון יותר אסיאתי ועדיין שני הבנים שאינם חובבי קישואים בדר"כ טרפו את המנה, כאילו מדובר בנודלז סטנדרטי.